Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
Hello!
Januárban tervezek venni egy rollert, nagyon megtetszett. pár kérdésem van:
1. Az Oxelo Town 9-et néztem ki, semmi bajom nincs vele, de tudtok még ehhez hasonló méretűt/kinézetűt ajánlani? A kézifék nagyon fontos
2. Mennyire "bámulós" cumó? Pl mennyire néznek meg ha egy ilyennel felpattanok a buszra/metróra, stb?
Nem fogom ezért nem megvenni, magasról teszek rá, nekem ez a leglogikusabb eszköz Budapestre, csak azért kérdezem, hogy tudjam mire számítsak 
3. Gondolom van pár kopó alkatrész benne. A Town 9-hez be lehet szerezni utólag alkatrészeket?
4. Utcán lelakatolva mennyire merjem otthagyni? Itthon meg melóhelyen nincs gáz, van pince, melóhely meg agyon van biztosítva kamerákkal, beléptető rendszerrel, stb, de pl egy Tesconál nem viszik el 20 perc alatt? Mennyire biztonságos ez a lakatos megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- További aktív témák...
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem fogom ezért nem megvenni, magasról teszek rá, nekem ez a leglogikusabb eszköz Budapestre, csak azért kérdezem, hogy tudjam mire számítsak