Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
Hello!
Januárban tervezek venni egy rollert, nagyon megtetszett. pár kérdésem van:
1. Az Oxelo Town 9-et néztem ki, semmi bajom nincs vele, de tudtok még ehhez hasonló méretűt/kinézetűt ajánlani? A kézifék nagyon fontos
2. Mennyire "bámulós" cumó? Pl mennyire néznek meg ha egy ilyennel felpattanok a buszra/metróra, stb?
Nem fogom ezért nem megvenni, magasról teszek rá, nekem ez a leglogikusabb eszköz Budapestre, csak azért kérdezem, hogy tudjam mire számítsak 
3. Gondolom van pár kopó alkatrész benne. A Town 9-hez be lehet szerezni utólag alkatrészeket?
4. Utcán lelakatolva mennyire merjem otthagyni? Itthon meg melóhelyen nincs gáz, van pince, melóhely meg agyon van biztosítva kamerákkal, beléptető rendszerrel, stb, de pl egy Tesconál nem viszik el 20 perc alatt? Mennyire biztonságos ez a lakatos megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem fogom ezért nem megvenni, magasról teszek rá, nekem ez a leglogikusabb eszköz Budapestre, csak azért kérdezem, hogy tudjam mire számítsak