- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
donki
senior tag
Nem az a lényeg, hogy belegyere a harcba, hanem hogy valahogy találj olyan fegyvert, ami sebez is, valamint hogy magasabb szintű legyél mint az ellenfeleid. Nem mindegy, hogy 20-szor kell nyakon szúrni az ellenfelet vagy csak kétszer.
Ha nyolcan rohannak feléd, nem mindegy, hogy sorban lecsapkodod őket, vagy még mindig az elsővel küzdesz amikor már odaért a nyolcadik is.
Amíg nem szintezed túl magad, addig marad a save/reload. -
gyimger
őstag
Kétszer nyertem már tornát és egyszer se tudtak hozzám érni. Kicsit zavaró.
Viszont nemrég el akartam lőni a maradék perk pontjaimat és felvettem azt, amikor imádkozás után ha halálos sebet kapok, visszatölt 25% életerőt. Kipróbáltam, imádkoztam, aztán elmentem túrázni, és egy bandita úgy arcon vágott baltával, hogy rögtön aktiválódott a perk, kaptam egy kis életerőt és az segített nem elveszteni az addigi időt. Elfelejtettem átöltözni harc előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hét hosszú éven (és még két héten) keresztül zajlott a magyar sereg által felégetett Skalitz-ből származó Henry további kalandjainak elkészítése – és a hosszú idő hasznosan telt a cseh stúdiónál.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest