-
(rögzített hozzászólás)
DLSS4 bekapcsolása KCD2-ben hivatalosan (tegyétek topic ragadósba, hasznos lehet másnak is):
1. Frissítsd az NVIDIA appot és a legfrissebb drivert használd.
2. Ha nem látod a játékaid közt a KCD2-őt, add hozzá manuálisan a KCD2.exe fájlt. Így már látni fogod. Vannak olyan esetek, amikor alapból látod a játékot, ez egyelőre anomália.
3. A KCD2 alatt keresd meg a driver beállításokat (driver settings)
4. A DLSS Override - Model Presets alatt használd a DLSS Super Resolutiont a "latest" mezőt.Adalékinformáció, de februártól a DLSS4 Preset K kódjel alatt fut a legfrissebb DLSS, amely leváltotta a J kódjelűt.
DLSS Swappert vagy Tweakset akkor használjatok, ha a játék hivatalosan nem támogatja a DLSS4-et. Ez ugye a KCD2-nél nem áll fenn. A játék az első naptól kezdve támogatja a legújabb, DLSS4-et!
Jó játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
Ferke[HUN] #1106 üzenetére
Én a sztori befejezése után tudtam meg a netről, hogy tökéletes újrakovácsolás kellett volna elsőre. Így mérgelődtem kicsit, aztán annyiba hagytam. Úgyis mindennel végeztem már. Remélem lesz jobb fegyver a DLC-kben!
-
válasz
Ferke[HUN] #1106 üzenetére
Én igazából nem értem, miért van mindenki annyira a Sir Radzig kardra annyira ráállva
Annyi jó kard van még a játékban, ráadásul ha a legjobbat keresed, tényleg nevetségesen könnyű lesz a játék.Én már egy ideje olyan fegyvereket használok, ami tetszik, a longsword például nekem már unalmas lett, Valentine kard + pajzs maga a mennyország.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest