-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeliumA
aktív tag
Nem akarja a mod/téma felelős frissíteni/aktualizálni a téma összefoglalót?
-
HeliumA
aktív tag
válasz
MightyEagle #20533 üzenetére
A gyereknek a 6-os is kifagyott. majd ahogy próbáltam ki be kapcsolgatni, láttam hogy villan egyet a kijelző. Ezután megpróbáltam a teljes kikapcsolást, elsőre nem sikerült, majd a rövidebb ideig történő nyomás után ismét villanás, és akkor is a hosszabb kikapcs. Ekkor újra bootolt az eszköz és jó lett ismét. A szerencse, hogy a boot után a rajta lévő könyvek megmaradtak, így plusz munkám nem keletkezett.
-
HeliumA
aktív tag
Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Akkor jöhet az új, de az már Paperwhite 3 lesz. Erről valami vélemény?
Viszonylagosan sokat használom, tehát éves szinten jó sok könyv átmegy rajta, illetve most már Word-os dokumentumok is a tanulmányaimhoz. -
HeliumA
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Kindle5-öm és reggel sikerült a galériáról lejövet lezuhannia. Sajnos nem volt teljesen kikapcsolva, így a fél kijelzőn ott maradt a pihi kép. Érdemes javíttatni vagy jöhet az újabb e-book?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Melyik tápegységet vegyem?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest