Hirdetés
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
válasz
vscotina #27824 üzenetére
Ha a német Amazonról rendelsz a mailboxde.com lesz a te barátod!
Regisztrálsz oda egy postafiókot és oda szállítja neked az Amazon, legtöbbször ingyenesen, aztán onnan olyan 12€ körül haza tudod küldetni GLS-sel. Én így szoktam onnan rendelni, meg sokan mások is.
-
MrTwister
őstag
''este kifizettem és már reggel fel is adták GLS-sel." Nálam ugyanez, GLS szerint pénteken szállítanak...úgy legyen. Azért kiváncsi vagyok összejön e vagy inkább jövőhét eleje lesz az?
Nem az ő hibájuk sajna csak most tudtam fizetni, holott már hétfőn megtehettem volna, hát ez van. Jó lesz az jövőhét elejére is csak jöjjön meg még az ünnepi csomagküldési őrület előtt. -
MrTwister
őstag
Nyugi van gyerekek! Én még múlt hét csütörtökön rendeltem BF alatt Amazonról PW5 tokot és hétfőn már ott is volt a mailbox.de.com-os fiókomban a csomag, még sajnos nem tudtam hazaküldetni, mert csak azonos névvel rendelkező PP-ről lehet kifizetni, abba meg nem tudok belépni a hülye 2FA miatt.
Handball94: Ennyi lesz az enyém: [kép] GLS szállít ide haza.
-
MrTwister
őstag
Sziasztok!
Barátnőmnek vennék egy Kindle 6-ost vagy 5-öst. Nincs nagy különbség köztük úgy látom, talán kétszer annyi a memóriája a 6-nak ugye? Honnan érdemes rendelnem? Garancia miatt az amazon.com-tól? Reklámok nem érdekelnek ha futnak a kikapcsolt kijelzőn! Esetleg itthonról? Hol a legolcsóbb? Privátban is jöhetnek boltcímek árral esetleg! Tok van rá? Hol és mennyiért? Köszönöm a segítséget rám fér, mert egy kicsit el vagyok veszve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Akciókamerák
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Ford topik
- Elden Ring
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest