Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
válasz
vscotina #27824 üzenetére
Ha a német Amazonról rendelsz a mailboxde.com lesz a te barátod!
Regisztrálsz oda egy postafiókot és oda szállítja neked az Amazon, legtöbbször ingyenesen, aztán onnan olyan 12€ körül haza tudod küldetni GLS-sel. Én így szoktam onnan rendelni, meg sokan mások is.
[ Szerkesztve ]
-
MrTwister
őstag
''este kifizettem és már reggel fel is adták GLS-sel." Nálam ugyanez, GLS szerint pénteken szállítanak...úgy legyen. Azért kiváncsi vagyok összejön e vagy inkább jövőhét eleje lesz az?
Nem az ő hibájuk sajna csak most tudtam fizetni, holott már hétfőn megtehettem volna, hát ez van. Jó lesz az jövőhét elejére is csak jöjjön meg még az ünnepi csomagküldési őrület előtt. -
MrTwister
őstag
Nyugi van gyerekek! Én még múlt hét csütörtökön rendeltem BF alatt Amazonról PW5 tokot és hétfőn már ott is volt a mailbox.de.com-os fiókomban a csomag, még sajnos nem tudtam hazaküldetni, mert csak azonos névvel rendelkező PP-ről lehet kifizetni, abba meg nem tudok belépni a hülye 2FA miatt.
Handball94: Ennyi lesz az enyém: [kép] GLS szállít ide haza.
[ Szerkesztve ]
-
MrTwister
őstag
Sziasztok!
Barátnőmnek vennék egy Kindle 6-ost vagy 5-öst. Nincs nagy különbség köztük úgy látom, talán kétszer annyi a memóriája a 6-nak ugye? Honnan érdemes rendelnem? Garancia miatt az amazon.com-tól? Reklámok nem érdekelnek ha futnak a kikapcsolt kijelzőn! Esetleg itthonról? Hol a legolcsóbb? Privátban is jöhetnek boltcímek árral esetleg! Tok van rá? Hol és mennyiért? Köszönöm a segítséget rám fér, mert egy kicsit el vagyok veszve.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 3
- Villanyszerelés
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad 8 32GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Ipad Pro M4 Magic keyboard Pencil pro Pitaka tok
- Ipad Pro 12.9" 2. GEN 256GB WIFI+Cellular, üzletből, garanciával
- Apple iPad Mini 6, Purple, 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú + Pencil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest