-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
looser #20855 üzenetére
Tettem egy pár kísérletet. Tehát attól hogy egy könyvnél kitöltöd a metaadatokat, majd megnyomod az OK gombot és bezárok a metaadat szerkesztőt, még a metaadatok nem kerülnek bele a könyvfájlba. Mint írtam konvertáláskor belekerülnek.
Biztos voltam benne, hogy más megoldás is van, ezért átnéztem a beépülőket (plugins). Találtam egy olyan beépülőt, ami elvégzi a metaadatok könyvfájlba írását. A plugin neve: "Metaadatok beágyazása". Ha az eszközsorra kitett gombra rányomsz, akkor a plugin azonnal bemásolja az adatokat a fájlba.
-
snowdog
veterán
válasz
looser #20855 üzenetére
Ha bármit módosítasz a metaadatokon, akkor konvertálás után a fájlban biztosan frissülnek a metaadatok.
Úgy is ellenőrizheted, hogy a Total Commanderrel a Calibe könyvtárából másold ki valahova a prc, mobi, epub, vagy azw fájlt, és a kimásolt helyről új könyvént ismertesd fel a Calibre-vel. Akkor látni fogod hogy a metaadatok közül mi került bele a fájlba. Megjegyzem a Calibre gyári olvasója is megmutatja a metaadatokat (bal alsó sarokban az ötágú csillag).
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest