Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laslow

    senior tag

    Sziasztok!
    Amazon.com-ról van egy régi Kindle 4-em. Erre egy kindle.com-os email címen keresztül szoktam könyvet küldeni. Ezt a készüléket a jövőben a feleségem használná, én pedig vennék egy PW 5-öt.

    Kérdés:
    1. Az új készülékhez egy új kindle.com-os postafiókot kell majd készítenem?

    2. Az megoldható vajon, hogy a régi készülékhez állítok be új címet, az újhoz pedig a Kindle 4 mostani címét?

    3. Gond-e email cím szempontból, hogy a PW 5 már amazon.de-rôl lenne? Vagy ahhoz kindle.de címet lehet majd regisztrálni? Hogy van ez...?

    4. Amazon.de-ről csak német címre enged rendelni, magyarra nem. Él rokonom Németországban, de amúgy vajon hogy szokás ezt megoldani, hogy mégis kiküldjék Mo-ra?

    5. Ha német címre rendelek reklámos verziót, annak a reklámjai utólag kikapcsoltathatóak, vagy csak ha magyar címre rendeltem?

    6. Black Friday alkalmával gondoltam megvenni, mert nem sürgős, és akkor talán kicsit olcsóbb lesz. Ez gondolom helyes várakozás?

    7. Bár csak itthon használom majd, szeretnék rá tokot is. A gyári bőrtokra gondoltam. Ám az - szerintem - marha drága, és azért sok csalódott kommentet olvastam, hogy minőségre a PW 4 gyári bőrtokjának a nyomába sem ér. Viszont én nem szeretnék béna kínai műanyag tokot rá - van ajánlott alternatíva, ami hozza a prémium érzést, amit jó érzés megérinteni, ami esetleg felülmúlja a gyári bőrtokot?

    "A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Új hozzászólás Aktív témák