-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Amazon.com-ról van egy régi Kindle 4-em. Erre egy kindle.com-os email címen keresztül szoktam könyvet küldeni. Ezt a készüléket a jövőben a feleségem használná, én pedig vennék egy PW 5-öt.Kérdés:
1. Az új készülékhez egy új kindle.com-os postafiókot kell majd készítenem?2. Az megoldható vajon, hogy a régi készülékhez állítok be új címet, az újhoz pedig a Kindle 4 mostani címét?
3. Gond-e email cím szempontból, hogy a PW 5 már amazon.de-rôl lenne? Vagy ahhoz kindle.de címet lehet majd regisztrálni? Hogy van ez...?
4. Amazon.de-ről csak német címre enged rendelni, magyarra nem. Él rokonom Németországban, de amúgy vajon hogy szokás ezt megoldani, hogy mégis kiküldjék Mo-ra?
5. Ha német címre rendelek reklámos verziót, annak a reklámjai utólag kikapcsoltathatóak, vagy csak ha magyar címre rendeltem?
6. Black Friday alkalmával gondoltam megvenni, mert nem sürgős, és akkor talán kicsit olcsóbb lesz. Ez gondolom helyes várakozás?
7. Bár csak itthon használom majd, szeretnék rá tokot is. A gyári bőrtokra gondoltam. Ám az - szerintem - marha drága, és azért sok csalódott kommentet olvastam, hogy minőségre a PW 4 gyári bőrtokjának a nyomába sem ér. Viszont én nem szeretnék béna kínai műanyag tokot rá - van ajánlott alternatíva, ami hozza a prémium érzést, amit jó érzés megérinteni, ami esetleg felülmúlja a gyári bőrtokot?
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest