- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
Degeczi #26709 üzenetére
Köszi a részletes választ. Alapvetően asszem az a különbség kettőnk között, hogy nekem a Calibre e-könyvek készítésére van belőve, neked meg a könyveid katalogizálására, és a kettő más feladat. Sose küldtem eszközre könyvet közvetlenül, így az 1-es pontod hasznos infó.
Van amúgy mintám, de ma már nem akarok ezzel szórakozni. Majd ha lesz kedvem, próbálgatom még, de mint írtam, nekem olvasáshoz elég a balra rendezés. A libriben vettem amúgy az e-könyveket, és elválasztósan jelennek meg Play Könyvekben, de ha behúzom Calibrébe és átdobom AZW3-ba, akkor eltűnik róla az elválasztás. Majd ha valamikor még szenvedek vele, lehet, hogy megkereslek privátban, és akkor átbeszélhetjük.
És akkor itt visszatérhetünk az eredeti problémámra, ezt még megkérdezném, mert hátha tudod rá a választ:
Hogyan lehet Calibrével nulláról (Wordből) olyan formátumot előállítani, ami megosztható, és a Kindle tökéletesen kezeli, magyarul rendezhető az eszközön balra és sorkizártan is (vagyis megy az enhanced typesetting), és tudja az elválasztást is. Ha erre van workflow, az érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Mozgásban a Crimson Desert
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- AM 5 lapok
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest