- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zo-lee
aktív tag
Sziasztok!
Az adott oldalról megrendeltem eme fehérséget, ajándékba. (https://www.emag.hu/kindle-2019-ebook-olvaso-wifi-8-gb-167-ppi-feher-pht14277/pd/DH2LJYMBM/) Meg is érkezett, öröm, és boldogság.
A kérdésem az, hogy ehhez milyen méretű tokot kell rendelni, ugyanis tekintve, hogy a webshop oldalán csak az szerepel, hogy "2019", ebből tudtam kiindulni, viszont amit rendeltem (https://www.emag.hu/tech-protect-smartcase-kindle-10-2019-ebook-olvaso-vedotok-szurke-5906735413366/pd/DDSMHRBBM/?X-Search-Id=0daaadf4769140a6b51c&X-Product-Id=77012579&X-Search-Page=1&X-Search-Position=1&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view) nagynak bizonyult, miután megérkezett.
Gyanítom, hogy vagy az olvasó neve van pontatlanul magadva, vagy a toknál írtak marhaságot.
Válaszotokat, segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip StarLight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest