- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi belépő szinten
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Riasztó topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
CactuS #38246 üzenetére
Nem csak jogilag hatalmas a különbség, hanem etikailag is. Természetesen a homage-ok gyártását sem mondanám követendő példának (még akkor sem, ha én is megveszem és viselem), jobban szeretem az egyedi megoldásokat, és megértem, ha valakinek nem tetszik (ha ennek sokadjára is hangot ad, azt kevésbé), de egészen más kategória, mint a hamisítás.
Egyéb:
A Hruodland neve nálam eddig kizáró tényező volt, de annyiszor felmerült már itt, és dobta fel nekem is az ali, hogy nem tudtam figyelmen kívül hagyni, és megtetszett 1-2 modellje. Ebből már megint pénzköltés lesz...#38248 Churpik:
Ja értem.Szerintem nem kell félteni, a koronazár (ha van) ad neki elég stabilitást.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest