-
PROHARDVER!
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktor0911
csendes tag
válasz pulutodurumo #16999 üzenetére
1hete kapta meg, azóta a Casio-ja nem volt a kezén! :-) Igényes darab és a Miyota szerkezet is kecsegtető.
-
szaszlaci
addikt
válasz #61392896 #17001 üzenetére
Tőle vettem, itt volt a legolcsóbb. Nem volt a világ legjobb csomagolása, de azért elviselhető.
Létezik olyan fegyveracél szürke, mint a képen a "fekete", de annak a beszerzése kérdéses, feketét ígérnek mindenhol és én is azt kaptam.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
törölt tag
Köszönöm mindenkinek.
-
oba
addikt
Kínai órák üvege nálatok is mindent koszt összegyűjt? Minden meglátszik rajta, sokkal durvább mennyiségben mint a Seikom hardlexén. Főleg az ujjlenyomat... ami ne kérdezzézetek hogyan kerül rá mert nem tudom Lehet ezzel valamit kezdeni?
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Fall-N
veterán
Nekem nem. Naviforce NF5090. Egyedül a kézmosás utáni apró vízpöttyöket szoktam letörölni. Ez is "hardlex" üveg.
Amúgy is lehetetlen általánosítani, mert attól függ kitől szerezi be a gyártó vagy melyik OEM-mel gyártat. Igaz ők is beszerzik valahonnan, ha csak tokozó cég. Bár mindegyik az, mert egyik sem gyárt saját szerkezetet vagy werket.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Megjött az alis Perlon szij: semmi merevség nincs benne, nagyon puha, rugalmas és flexibilis. Ehhez képest a natostrapco.com-os szij egy keskenyebb biztonsági öv... A bőrszíjakhoz hasonlóan van egy kis bujtatója is, amivel mindenféle visszahajtás nélkül lehet viselni. Teljes megelégedettséggel ajánlom, vegyétek bátran.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
YAZOLE 318 nyálcsorgató. Figyelem, a cikkben reflink van, igy onnan kattintva érdemes kitörölni a html utáni részt a cimből, majd ismét ENTERT-t nyomni:
https://rendeljkinait.hu/yazole-318-tesztÁm az alin olcsóbb, itt például 3,12 USD.
"nincs rá lezsóidő"
-
Mr.Csizmás
titán
pár napja megjöttek a tarka 20-as szíjaim (a fonottak még nem)...nagyon csecse, erős addikciót érzek még rendelni
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Breki
veterán
válasz petipetya #17017 üzenetére
Ezt csak most fedezték fel?
Többünknek itt régóta van. Én például még 2016-ban vettem.
Tényleg szép óra, egy dolog nem tetszik benne amiről nem írnak a magassága, a tokozása oldalról nem kecses, hanem hengeres robosztusabb, szerencsére ez szemből nem annyira látszik.
De te a múltkor még kijelentetted, hogy nem vennél Yazole-t. :-)
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
nebancsa
senior tag
Hogy lehet ilyen olcsón órát adni?
Most nem lázadozok hogy olcsó, sőt örülök neki, de hogy ilyen olcsó, és még hasznuk is van rajta...
Itthon majdnem az elem többe kerül, és ebbe a szállítási költség is benne van.
Mondjuk ezt sem értem, hogy tudják ingyen küldeni?
Én kb. 2kg-os csomagot küldtem Kínába, 25e.ért vitték el. -
Fall-N
veterán
válasz nebancsa #17025 üzenetére
Ne hasonlítsd össze a mi postánkat a kínaival. Ott amúgy is az áru exportot támogatja az állam. A mi postánk meg amúgy is drága.
Maga a termék ára meg ennyi a vastag haszon nélkül. Szerinted egy hasonló Casiot legyártatni nagy tételben mennyibe fáj a Casionak?
Persze vannak olyan kínai márkák is, amik már drágábbak.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Nem fejből írtam a 22-t, hanem az előbbi aliexpress linkről.
Mostmár csak az a kérdés, melyik az igaz.
Habár, ha neked volt ilyen, és lemérted, 20mm, akkor biztosan annyi...Viszont az ali oldalán 11mm vastagnap írják az órát, a bangood-on csak 8mm-nek.
Szóval egyre több adat van, ami nem ugyanaz -
csatacsita
tag
Sziasztok!
Megérkezett az akciós órám, 10$ lett volna és 5$ volt.
Lecseréltem a szíját egy bőrre, így néz ki. Bocsi, homályos lett egy picit.
99%-ban elégedett vagyok az eredménnyel, a tekerős része - bocsi ezért a remek szakkifejezésért - műanyagból van és ha az látszik, gagyi hatást keltene, de 3 ismerősöm szerint nem látszik rajta. -
Watcher45
tag
válasz csatacsita #17028 üzenetére
A képfeltöltős linkedtől visít a víruskergetőm. Van annyi más lehetőség erre.
-
oba
addikt
Aliról vagy DHGateről linkelne nekem valaki egy nem túl piacos Nomost? Ami már esetleg nektek bevált és vállalható minőségű. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
pulutodurumo
őstag
Én még mindig ezt tudom ajánlani, csak ezzel van személyes tapasztalatom.
Asszonynak vettem ilyet, baja nincs, de ez csak a szokásos 10$ minőség.Mellesleg ennek milyen vagány a tokja.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
oba
addikt
válasz pulutodurumo #17035 üzenetére
Tényleg jól néz ki a Nomos homage és ez a másik Natural Park is. A kérdés már csak az, hogy megéri a plusz felárat? Az a baj, hogy a sajtó fotóknak már nem tudok hinni. Japanese quartz movement -et ír, jó lenne tudni, hogy az is tényleg igaz e.
-
daniele
aktív tag
Ez a szerkezet mond valakinek valamit: ML7102-A ?
-
smokin
tag
válasz viktor0911 #17039 üzenetére
Szia!
Nekem a második Holuns van,nagyon össze van rakva az óra,mindene fémből van nem csak a hátlapja.
Sajna nem japán szerkezet van benne ahogy hirdetik hanem az elterjedt Sunon pe90es,én 18$ vettem akcióban annyit simán megért de szerintem még a 30$ is megéri.i'm too old for this shit
-
pprod94
aktív tag
Sziasztok! Seiko 5-öt honnan érdemes/ajánlott mostanában rendelni?
-
T0mcs
tag
válasz viktor0911 #17039 üzenetére
Elég "nagy" órák arra azért figyelj majd
-
petipetya
nagyúr
válasz pprod94 #17041 üzenetére
37 vagy 42 mm-es méretben? Már én is nézegettem a Seiko 5-öt, de a 37 mm túl kicsi lenne. A 42 mm-es Seiko 5 SNZG11 99 USD a jomashop-ban + 35 USD szállitási költség (plusz megfoghatják a vámkezelésen).
"nincs rá lezsóidő"
-
retijo
csendes tag
Sziasztok!
Regulator órát keresek szép számlappal.
Esetleg ha ilyennel találkozik valaki, megköszönöm amennyiben megosztaná.
Pl: ilyenre gondoltam...[link] -
petipetya
nagyúr
Vostok rotor.
Most gyalogoltam 8,7 km-t a Vostokkal, és némely szakaszokon éreztem, ahogy húz a rotor. Rákeresve Ti is írtátok már ezt. Ilyenkor körbe is fordul, annyira jól elkapja az ütemet? Gondolom nehéz lehet benne a rotor.
"nincs rá lezsóidő"
-
-
wvzsolt
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam vissza olvasni, de nem találtam információt, hogy valaki rendelt e a marinamilitare.net weboldalról. A fórum elején átolvastam az összefoglalót és az ajánlott weboldalakat ahonnan rendelni érdemes. Ez nem volt közöttük. Ezt az órát rendelném meg: [link]
Esetleg vélemény tapasztalat vele kapcsolatban. Szívesen fogadnám. -
dzsi23
addikt
válasz wvzsolt #17049 üzenetére
Érdekes, hogy az órán 300M van, a leírásban meg 3ATM.
Szerk.: Megnéztem még pár órájukat, és a felén 300M van, másik felén 30M, de a leírásban mindnél 3ATM.Mindenesetre minőségibbnek tűnik, mint a 25 dolláros Megirem, és ha csak 40 millis, akkor kényelmesebb is lehet viselni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dreame D10 Plus robotporszívó és nedves feltörlő
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
- Eladó PIE631FB1E BOSCH Beépíthető főzőlap
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest