Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Szerintem is.
Sőt, van az a kockázatelemzési scenario, ami azt adja ki, hogy a marketing reputációnk nem sérül, mivel nekünk nem kell úgyse reklám, senki se hallotta még a nevünket a tömegek közül, nálunk nem erre épül a biznic. Bejelentünk egy ilyen támadást, leállunk, majd a belső IT-s emberrel elbábozzuk a rendszereink "megerősítését" és újraindulunk, amikor már annyira visszafogtuk a termelést, hogy bármilyen auditnak és versenyhivatalnak (lol) és akárminek is el tudjuk bábozni, hogy nekünk okunk van kőkemény pénzt kérni a cumóért.
Job done.
Valszeg valami patkány Boston/McKenzie-s járt arra, bár nagy ész nem kell egy ilyen összeállításához, sokkal nagyobb kérdés a precíz execution, de megoldják azt is és a nap végén mindenki mosolyog, bejött, a világ meg csámcsogjon csak. Holnap úgyis megcsinálja ugyanezt a szomszéd is, meg lassan már általánossá válik, szóval belefér, a gigaprofitból meg megveszünk még 10 falut Afrikában.
-
cs.zs.
veterán
Nem jut más az eszembe, mint
dollárbaloldal, meg gyúrcsány...
(ezzel meg is van magyarázva)
-
Agostino
addikt
"Kibertámadás áldozata lett a világ egyik legnagyobb olajszolgáltatója"
az egyik user elírta a jelszavát ami miatt kellett küldenie a rendszernek egy emlékeztetőt ezt pedig kiszámlázták mint kibertámadást. aki fizet úgysem ért hozzá, aki meg ért hozzá tudja, hogy úgyis fizetnek -
Olyat mikor olvashatok, hogy mivel nem történt semmi katasztrófa így csökkenhet valaminek az ára?
-
-Skylake-
addikt
segitsetek kerlek, ketszer olvastam vegig szorol szora a cikket, de meg ezek utan sem vilagos: mi a faszert is dragul emiatt az olaj ? nekem ez nem derult ki, de nem hiszem hogy erdemes lenne harmadszor is elolvasni.
-
Stealth
senior tag
Vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kibertámadás érte a világ egyik legnagyobb olajszolgáltatóját, a Halliburtont.
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest