- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Raspberry Pi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Nem értek egyet!
Nekem hosszú évekig, több generációban is volt AMD VGA-m és nagyon meg voltam elégedve velük (8800GTX után jött a 5870 -->7970 --> 290x). Most csak az RT miatt lett megint Nv-m, ez is fasza.
Amúgy jó az nv, de erősen túlárazott.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az Intel szokott, nem feltétlenül rögtön a megjelenés után, de azért jellemzően szoktak dokumentációt biztosítani.
#3 ervinke78 : Azért ezek a doksik a komoly szakembereket célozzák. Egy átlagos fejlesztő, ha explicit API-ra dolgozik, akkor azzal kezdi, hogy leszedi a GitHubról a VMA-t, vagy a D3D12MA-t, és azzal a memóriamenedzsment kipipálva. Sőt, maga a VMA már a Vulkan SDK része. Ha ennél is több segítség kell, akkor meg ott az új RPS SDK.
Ezek a doksik leginkább a top fejlesztőknek vannak, akik azt nézik, hogy a kódjuk hogyan fog futni a hardveren, és ez alapján optimalizálnak.
Ezen túlmenően a partnereknek is fontosak ezek, hiszen például a Valve-nak is tudnia kell, hogy miképpen működik a Steam Deckbe rendelt hardver. Például ők pont azért választották az AMD beszállítónak, mert nem kell tízezer ügyvéden keresztülküzdeniük magukat, hogy ezeket a dokumentumokat odaadják a külsős partnereiknek. Egyszerűbb, ha el tudják küldeni a linket.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
törölt tag
Az AMD nem az explicit APIk hatékony kihasználását tartja fontosnak, hanem azt, hogy polírozza a jóember-imidzsét, és a sok, a kisszobában a linux előtt ülő Pistikének megfeleljen, mert egyrészt ezek ezekkel a doksikkal híresen sokra szoktak menni (ha birtokolják, mint az általános suliban az autóskártyákat vagy a Donald-rágót, akkor már nagy embernek érzik magukat), másrészt ők a vevők, ebből következően ők mondják meg a cégeknek, hogy merre hány méter.
Akinek amúgy is jók a hardverei/driverei, az meg letojja az egészet, és csak a saját fejlesztőgárdájának ad doksit. -
tibaimp
nagyúr
Más gyártók (Intel (CPU), Nvidia, Qualcomm) adnak ki ilyen, vagy hasonló dokumentációt a termékeikről, így rögtön megjelenés után?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKÁR JÁTÉKRA!! ASUS Mining P106 6GB - GARIS
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest