Hirdetés
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pé
senior tag
Black Aoud nekem túl sok. A feleségem viszont teljesen rá van kattanva a Dark Purple-ra. Megvan neki a kariaji
Az Amouage Epicet, meg a Jubilationt hordtam, nem rosszak. Úgyanúgy a Mancera Sand Aoud.
Viszont egyik sem tetszik annyira, hogy ultimate téli illat legyen. Még mindig a Fahrenheit meg a Burberry London van versenyben. Ja meg új versenyző az YSL La Nuit de l'Homme
-
kk831228
addikt
Az a Montale érdekes lehet biztos jó illat...
Meg nekem tetszik a fűszeres is úgy hogy lehet nem rossz az Amouage se...
Nekem a nagyon édes, meg a citrusos friss illatok nem tetszenek... Így kiesik szinte az összes sportos parfüm...
Egyedül a Chanel Allure Homme Sport Extreme, ami sportos illatból tetszik idáig...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest