Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyuska111
tag
A T21-el kapcsolatban ellenvéleményt jelentek be. Rajtam egyáltalán nem muzsikál rosszul, kifejezetten tartós és jól is projektál. Pedig nekem ilyen szempontból mindig bajom van, de ezzel nincs. Persze ahhoz képest jó (nálam), hogy nyári illat, 8-9 fújás kell, de ilyen típusú illattól nem lehet elvárni, hogy 2-3 fújással jó legyen, meg 10-12 óra tartósság is irreális. A nyári illatok többsége 1-2 óra után meghal. Így 6-7 óra tartósság, az első 1-2 órában jó projekcióval már igen jónak mondható, a T21 pedig pont ilyen. Az én kollekciómban niche nyáriból csak az Acqua Viva múlja felül, esetleg a Nio megközelíti, minden más jóval alatta van, míg designer vonalon a Light Blue Intense talán a legerősebb, ahhoz képest a T21 sokkal jobb (tartósság, projekció). Megamare-t nem ismerem, Bergamask számomra elviselhetetlenül rossz, Wulong Cha/Hacivat sem a kedvencem, Porthole-ról pedig nem tudok nyilatkozni, mert csak 10 perce hozták meg:-) Bois Imperial-t írtátok még, szerintem az nem kifejezetten nyári, de valóban brutál tartós, ugyanakkor számomra a k...a éles, erős vetiver jegy miatt egy big NO. Milyen nyári illat van még, ami hipertartós?? Egyébként ahogy már írtátok, 30-35 fok felett minden illat elgyengül, megeszi a meleg. A kimondottan nyári cuccoknak is inkább 20-30 fok az ideális viselési tartománya, felette cumi van.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest