Hirdetés
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- 3D nyomtatás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viviennen76
csendes tag
válasz
Piftuka #20269 üzenetére
Sziasztok!
Elküldtem a Neroli fb oldalának a képeket, valamint egy levelet hogy mennyire nem ezt várja az ember egy luxus parfümériától. Elnézést kértek, valamint hogy biztos szállítás közben történhetett ez.. és hogy karácsony előtt kicserélik. Amin csodálkoztam hiszen vasárnap írtam nekik, és a honlapjuk szerint nincs is raktáron. A csere nem is történt meg. Természetesen karácsonykor nem írok, hogy mi a helyzet, de majd hétfőn..Más: Tudnátok segíteni hogy Mancera kódot hol tudok csekkolni? Volt már mintám a Mancera Vanille Exclusive-ból aminek a hatósugara és tartósága is kiemelkedő volt.. most megrendeltem 120ml-s változatban de nem tűnik olyan jónak ..
a batch code: 20C077B Vivantis-ról vásároltam.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest