-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taurin
csendes tag
Hétvégén rengetegen vannak és elfoglalják a legjobb helyeket. A tó baloldalán ahol a halőrház és a büfé is van gyalogolni kell hátrafelé kb. 100 métert. Ott van egy kis bódé,
ahonnan egy idős bácsi átvisz motoros csónakkal a szigetre. Oda-vissza 400Ft a szállítás,
de szerintem érdemes bemenni. Ott rengeteg hely van ami nem akadós, könnyű szerelékkel nagyobb esély is van a fogásra, és kapunk esélyt a haltól mert nem kell
olyan szigorúan irányítani.) Ha sikerül a szigeten belül jó helyet kifogni, akkor a 3.9-es botokkal is lehet nyugodtan dobálni. ha bemegyünk a szigetre érdemes mindent magunkkal vinni ami szükséges, hogy ne kelljen feleslegesen csónakázni. Bár, szerintem egy élmény az is. Nem egy túl jó kép, de konkrétan erre a részre gondoltam:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autószerelők, autószerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest