Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• acer_

aktív tag

Elegge hirtelen haragu vagyok, es ha felb..sszak az agyam, akkor ko kovon nem marad. Itthon nagyon sok mindent szettortem mar. A legszarabb utana uvegszilankot, vakolatot, es hasonlokat takaritani. Van ket szekreny, amiket mar elegge nehezen lehet nyitni-zarni, a sok utesnek koszonhetoen, es jopar ajto korul nincs mar vakolat. Ha ezt mar meguntam, akkor johet a tomeny (egy idoben ilyenkor mindig brandyztem, de mostanra annyira meguntam/megutaltam, h mar ra sem birok nezni szinte. Marad tehat a finlandia es a ballantines). Aztan kelloen jo allapotban elmegyek nehany orara setalgatni, esetleg meglatgatok par spant, vagy hasonlo. Ez nalunk sajnos csaladi vonas, bizonyos elbeszelesek szerint pl. apai nagyanyam idegessegeben a botjaval csapkodott mindent szet, meg hasonlok. Elegge hirtelen jon a duh, de hirtelen is megy. Szitokzapor sokkal kisebb dolgokert is bekovetkezhet, amikor duhongok, akkor meg vegig be nem all a szam. Az iskolaban sem turtoztetem magam, nehany asztal, es szek, illetve egy kedves osztalytars a megmondhatoja ennek. Az utobbit viszont tenyleg sajnalom, nem rajta kellett volna levezetni, de neki sem kellett volna meg ratenni egy lapattal, hogy mit dobalozok osszevissza (felloktem szegeny arcot, de azota mar elsimitottam az ugyet).
    Nem, ezek utan nem kell azt a kovetkeztetest levonni, hogy en egy idegbeteg allat vagyok. Pusztan arrol van szo, hogy ha ideges vagyok, akkor 15 perc kell, amig azt lerendezem. Vannak ennel sokkal durvabban megnyilvanulo ismerosok is (volt aki a radiatort rugdosta le az iskolaban, es olyan is, aki kemenyebb drogokhoz nyult a sok idegesseg miatt).

Vegezetul egy tortenet, magyarazatul arra, hogy miert jobb, ha targyakon vezetjuk le az idegesseget, nem pedig embertarsainkon.
    Balatonlellerol hazafele jovet a korforgalomban egy f.sz bevagott elenk, es nagyonnagyot kellett fekezni, hogy ne menjunk bele. Apam vezetett, en anyosulesen. Mindketten rogton verszemet kaptunk, o mint egy orult, elkezdett utana menni, en pedig mar engedtem is le az ablakot, es teljes erobol uvoltoztem, meg lobaltam az oklomet. Hamarosan be is ertuk, majd melle, hogy elkuldhessem oda, ahova valo, es szepen otthagyjuk. Mar egy kicsit elorebb volt a mi kocsink orra, mint az ove, amikor leesett neki a huszfiller, hogy vajon miert integetek tole 30 centire a kozepso ujjammal, es o is nagy gazt adott. Kozben szembol is jott egy auto. Hat, nem egeszen vilagos, hogy hogyan, de csodaval hataros modon sikerult otthagyni (asszem clio volt). A legdurvabb volt latni, hogy nehany centi van az ket ajto kozott, amikor huzunk be ele, kozben pedig a szemben levo izombol dudal, es veszesen kozelit. Hat, nemsokon mult, hogy nem zuztuk meg az autot. Aztan par perc csend kovetkezett, amikor vegigfutott bennunk, hogy mi minden lehetett volna. A masik emlekezetes kep edesanyam megszeppent, megremult tekintete volt, amint a hatso ulesrol szemlelte ezt az egesz harom szereplos kulonszamot.

:R

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák