Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
válasz
Trailblazer #33 üzenetére
Nekem 27" 4K LG izém van, és se nem folyik ki a szemem, se nem nagyok a pixelek, se nem semmi. És még csak drága se volt, mert 130K alatt vettem asszem, ~127 körül, 2 éve.
-
Killer01
őstag
Ilyen áraktól max a vérnyomásom emelkedik, nem a lázam....
-
válasz
pusszycat #43 üzenetére
Főleg ebben az árkategóriában. Sőt, sokat romlott a helyzet ilyen téren, mert azért nem volt jellemző régen, hogy 400 E Ft-tól ne legyen rajta OS. 2018-ban anyum i3-as 250 E Ft-os laptopján Windows 10 Home volt. Általában 500 E-től már Windows 10 PRO járt ... most meg, az én alapból 650 E Ft-os laptopom is Home-al fut, azt adta hozzá az ASUS. De egyébként elég nekem a Home, még akkor is, ha 2021 októberéig a régi gépemen, nagyjából 2009-től PRO licencem volt (Windows 7 Home-ról váltottam még 8 Pro-ra, és onnantól folyamatosan ment az öröklődés).
-
FreeDOS... azt hittem ez az életképtelen vacak, átlátszó dolog már 10+ éve eltűnt... erre 2022 végén előkerül
-
Sirus86
aktív tag
Esetleg tud valaki ajanlani szines e-bookot, amin mar gyermek mesekonyv olvashato rendesen? Googlezni tudok persze, de engem sajat tapasztalatok erdekelnenek. PocketBook InkPad Color neztem a neten, de mast nem talaltam, ami erdekes lehetne szamomra.
-
HUN_Sector
őstag
27”-es fhd LG-m nálam tök szép volt. Átraktam a gyereknek, az istennek nem bírok rájönni, mitől gány, szinte darabos, fakó a képe. Pedig a színbeállítások is rendben vannak. Furamód csak windowsban jelentkezik, ha már fut egy videó, vagy játék, teljesen korrekt. Pedig a driver is up to date. Visszarakom, nálam ismét kellemes minden felületen.
Beraktam helyette a gépemhez egy MSI 27” fdh-t. Az is tökéletes nálam. Sasszemem van, de nem látok pixeleket. A red dead redemption 2 csodásan fest. Fene tudja. Biztos öreg vagyok már.…szóval úgy fest a hardverkörnyezet is akkora változásokat okozhat, hogy a különbség ég és föld.
-
Márton
nagyúr
válasz
Trailblazer #37 üzenetére
Akkor lehet valóban vannak jobb példányok, ahol kevésbé látszik a rácsszerkezet.
De akkor a többség ilyennel még nem találkozott -
bepken
veterán
monitortól függ egyébként szerintem. nekem van egy HP monitorom, amin szerintem szép a kép ezek mellett a paraméterek mellett is, illetve van egy olcsóbb Benq monitorom (ugyanúgy 27" FHD), amin elég "szőrösek" tudnak lenni a betűk bizonyos méretnél...így az nálam csak melóra, amolyan backup monitorként van használva.
-
Márton
nagyúr
válasz
Trailblazer #33 üzenetére
Ki beszélt 4k-ról? 27"-hez 1440p passzol, most is épp ilyen előtt ülök, optimális nézési távolságból Kinsiinoo
Nem feltétlen kell új vga, hajthatod fhd-ben is azt ami necces, én is paráztam ettől, mert 90%-ban fullhd videókat vágok/nézek, hogy jaj most mi lesz az upscale miatt, de teljesen korrekt a dolog szerencsére. Sokkal rosszabbra számítottam. Kérdezhetnéd, akkor miért legyen 2.5k-s a moncsi? Hát hogy ne a kockacukrokat bámuljukDe lehet csak nekem van túl sasszemem hozzá. Mindegy, döntös mindenki alapos szemügyrevételezés után, nekem ez volt a tapasztalatom, menekültem a pár napig vendégeskedő 27" 1080p verziótól.
-
Márton
nagyúr
válasz
Trailblazer #28 üzenetére
igazad van, minden pixelt egyenként
nekem kockacukor jutott eszembe minden előtte töltött percben -
csibe1
addikt
Inkább a karácsony előtti áremelések kezdődnek, megfejelve a blakkfrájdéj előttivel.
-
M@cika
őstag
Akinek "nincs pénz lóvéra" és a fejében káposztalén kívül más is lötyög, az sosem karácsony közeledtével vesz dolgokat. :-)
-
syberia
veterán
válasz
Trailblazer #10 üzenetére
-
flexxx2
őstag
8Gb-os 3060nak ua ára van mint egy 12gb-osnak, csak ez asus, marhára megéri, a 260ezres gddr6x ramos szintén rozsdásodjon a polcon. Ezeket kár is árulni.
-
Joker88
őstag
" A FreeDOS-szal 629 900 forintra leértékelt, 2022-es kiadású notebook " --> semmi sallang
-
Márton
nagyúr
1080p-t 27 collon az ellenségeimnek se!
-
nubreed
veterán
Az nekem is feltűnt, hogy elég sok betört kijelző telefont látok, boltban az előttem sorbanállónál, metrón, vonaton stb. Sosem tudtam ezt hova tenni, nem értem, hogy tudnak emberek így létezni.
#15 Szeleya: Lehet, hogy nem leszek népszerű ezzel a véleményemmel, de akinek hitelt kell felvenni ahhoz, hogy kicsengesse egy "csúcs" telefon árát, az egyszerűen nem érdemli meg. 500k -t műszaki cikkre soha nem vennék fel, nem csak telefonra, semmire sem. Az emberek egy jó része egyszerűen nem tud bánni a pénzzel, tisztelet a kivételnek.
-
Szeleya
tag
Dolgoztam fedezetlen (nem jelzálog alapú hitelezőkènt). A legtöbb hitel szeptemberben (iPhone új szèria) illetve karácsony előtt volt. Átlagosan 2-3èves futamidő, fèl millio forint. Sokaknak 2-4ipyen hitele volt. Fizetgettèk akkor is, amikor a telefon már règ szèttört.... De a szakadt, kopott ruhában ott ugráltak amikor kiment a pènz.
(Èn pl a media marktban kapható gèlfóliát preferálom)
-
Trailblazer
veterán
Negyedmilláé' továbbra sem veszünk e-book olvasót.
-
Meglivorn
aktív tag
Hála az égnek hogy nem én vagyok az egyetlen akinek kapásból az ugrott be hogy "A 16 megapixeles kamerával, két hangsugárzóval, két mikrofonnal," minek?
-
pusszycat
nagyúr
Nem kell kicsinyeskedni hisz csupán 253 könyv ára, viszont ráfér egy könyvtárnyi anyag.
-
User64476
őstag
A gyakran tömegközlekedésen ülőknek egy 253 ezer forintos ebook olvasó igazi must have!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nem gyenge desktop és hordozható PC, videokártya, számos periféria, e-book olvasó és gamer szék is felbukkan cikkünkben.
- FÓLIÁS! Inno3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- TUF F15 FX506LU 15.6" FHD IPS i7-10870H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe + 2TB HDD magyar vbill gar
- Aerocool vs-92 Noctua ventikkel
- SONY BRAVIA 65 XH9096 FULL ARRAY ,VESA fali konzollal
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest