- Akciókamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
Integra #3989 üzenetére
Biztosan igaza van, nagyobb súlyt erősítés végett mondtam, néha csinálsz egy tabatát nagyobb súllyal mondjuk vagy akár csak idő nélkül nagy ismétléssel csinálsz swinget vele, hogy jobban erősödj ez által jobban bírjad 24-el csinálni. Azért azt is valljuk be nem vagyunk egy Pavel vagy Dave, ők kicsit magasabb szinten vannak, erősebbek szóval akkor lenne legjobb 24-es neked is ha azonos szinten lennél velük.
Nyomásnál meg szerintem még inkább váltani kell, ha megy 5-ös létrába a C&P akkor simán lehet nagyobbal nyomni már. 16-ról 24-re váltottam én se tudtam egy szabályos nyomást se csinálni, push press is jó, lehet vele fejlődni ha meg megy a rendes press akkor lehet azt is csinálni. Szerintem legalább is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Nux NDL-3 Hook Drum and Loop - dobgép és looper pedál
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged