Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
Antonio #6704 üzenetére
Szia,
Tényleg elég kihalt a fórum, pedig most sok kijárási korlátozás miatt inkább lehetne aktív.
Ilyen komplexeket te is írhatsz, nem olyan bonyolult ez. Összekombinálod a gyakorlatokat, ennyiből áll. Találni is sok ilyet a neten, erőbik például jó kis komplex (bár itt mellkasi szívritmus mérő övvel írják a programot, de időmérővel is kivitelezhető ha nincsen ilyened, mondjuk 50 kör 30 másodperces körökkel, minden körben egy kézzel végrehajtod a gyakorlat sort a maradék pihenő, ez kb 10 másodperc munka 20 pihenőre jön ki, ha lassú lehet alakítani, mondjuk 40 kör 20 másodperccel.
Vagy én ezt is szeretem.
Lehet kombinálni saját testsúlyos gyakorlatokkal is, fekvőtámasz például nagyon jó, néhány ilyen gyakorlat sor. Vagy ez is jó bár elég gyilkos.
Nagy súllyal (1 katonai nyomás RM 80-90% mondjuk) is van komplex, én 36-al csináltam már akkor is mikor nem tudtam egy szabályos katonai nyomást sem csinálni, de ezt a gyakorlat sort meg tudtam csinálni.
Könyvben igazán jókat keveset találtam, pavel könyvekben vannak ilyenek persze, de azon kívül én nem találtam igazán jót könyvben, esetleg a Nyers érő ebben nagyon sok minden van, nekem Dan John írásai tetszettek jobban, ez egy ilyen könyv amiből magadnak kell kiszemezgetni ami tetszik, könnyű erő program jó benne vagyis nekem tetszett.
Most így ennyi ugrott be, szerintem amúgy neten is sok mindent találni ha rákeresel, csak hiteles legyen, mert mondjuk youtubeon sok a használhatatlan videó, azokból nem érdemes meríteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest