- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED monitor topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
Sziasztok!
Ugyan ez a gondom win 8.1 alatt. Van más megoldás ezen a programon kívül? -
Füleske
addikt
válasz
Chrystopher #1 üzenetére
Használd ezt a progit , szerintem több monitorhoz kötelező darab , sok mindent megold , többek között a háttér is külön-külön ill. egyben is megadható.
[link] -
george11
addikt
válasz
Chrystopher #1 üzenetére
Ha az egeret át tudod húzni,akkor nyilván kiterjesztett asztalt használsz.
Namost ebben az esetbe na két monitor egy képernyőnek számít -> ergo nem tudsz külön hátteret megadni monitoronként. Csinálj egy olyan képet,ami dupla szélességű, és egy egyik felén X kép van a másikon meg Y, aztán kiteszed háttérnek, és így a két monitiron ''más'' lesz a háttér.
Az ALT-TAB os módszerre nemtudom,hogy van-e gyógyír(szerintem nincs) -
Chrystopher
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem 2 monitorom. A típus sztm. hót mind1. Sikerült megoldanom hogy mindkét monitor 1 időben fut és áttudom vinni a kurzort, bekalibráltam, tudok húzni ablakokat oda-vissza stb...
A problémo az lenne hogy én Active Desktopot használok, magyarul nincsenek ikonok az asztalomon csak linkek, de ne merüljünk bele. Érdekel linkelek képet.
Szeretném megoldani hogy a Fő(1. számu monitoron) és a Másodlagos monitoron más-más hátteret adhassak meg.
Még egy olyan kérdés lenne hogy belehet-e állítani hogy csak akkor húzhassam át az egeret az egyik moncsiról a másikra ha lenyomom pl.: a Shift-et vagy vmi mást. Jó lenne játék közben hogy nne kelljen alt+tabolni hanem szimplán Shift+Áthúzom és már nézhetem is a neten a helpet.
Köszönök minden építőjellegű hozzászólást, segítséget.
Üdv,
Chrystopher
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP E24m G4 (A+ kategória): 23.8" FHD,USB-C töltés 65W,5MP kam.,2x5W hangszróró,HP garancia 2025.12.1
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS95QE-B OLED GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- FÓLIÁS! LG UltraWide UltraGear 49GR85DC-B VA Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync
- Eizo EV2736W 27" képátló/ IPS panel / 2560x1440 (WQHD) / fehér szín / 6 hó gari
- Samsung Odyssey G8 (G85SD) 34" ívelt OLED 175Hz monitor eladó
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest