- NVIDIA® driverek topikja
- OLED monitor topik
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystopher
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem 2 monitorom. A típus sztm. hót mind1. Sikerült megoldanom hogy mindkét monitor 1 időben fut és áttudom vinni a kurzort, bekalibráltam, tudok húzni ablakokat oda-vissza stb...
A problémo az lenne hogy én Active Desktopot használok, magyarul nincsenek ikonok az asztalomon csak linkek, de ne merüljünk bele. Érdekel linkelek képet.
Szeretném megoldani hogy a Fő(1. számu monitoron) és a Másodlagos monitoron más-más hátteret adhassak meg.
Még egy olyan kérdés lenne hogy belehet-e állítani hogy csak akkor húzhassam át az egeret az egyik moncsiról a másikra ha lenyomom pl.: a Shift-et vagy vmi mást. Jó lenne játék közben hogy nne kelljen alt+tabolni hanem szimplán Shift+Áthúzom és már nézhetem is a neten a helpet.
Köszönök minden építőjellegű hozzászólást, segítséget.
Üdv,
Chrystopher
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- NVIDIA® driverek topikja
- OLED monitor topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Bundle topik
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HP E24m G4 (A+ kategória): 23.8" FHD,USB-C töltés 65W,5MP kam.,2x5W hangszróró,HP garancia 2025.12.1
- Eizo EV2736W 27" képátló/ IPS panel / 2560x1440 (WQHD) / fehér szín / 6 hó gari
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- GIGABYTE AORUS FI32Q X 2560x1440p 270Hz IPS monitor RENGETEG GARIVAL eladó remek áron
- Eladó GARANCIÁLIS Samsung Odyssey G40B 240 HZ ( LS27BG400EUXEN )
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 15 - i7 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest