Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
-
PROHARDVER!
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
perge666 #2561 üzenetére
Jó reggelt.
Lustaságomban csak megvettem ezt a Hunor 304-U sparheltet,és az első tapasztalataim teljesen pozitívak vele.
Hétfőn reggel érkezett,mivel a héten még szabadságon vagyok így volt időm összerakni,beállítani.....
Tegnap este bográcsba főztünk rajta egy slambucot,minden úgy ment ahogyan kell,nem értem mi volt ez a " maximum teafőzésre tudnám elképzelni " dolog.Ma kenyérlángossal próbálkozunk a sütőjében.
Nem is akartam ide írni ezzel kapcsolatban,de ha valaki idetéved aki hasonlóan gondolkodik mint én az ne tántorodjon el egy ilyen vagy hasonló eszköztől ha meglátja az írásomat.
Amire nekem fog kelleni szerintem hosszú éveken át ki fog szolgálni,én úgy látom hogy ezért a pénzért teljesen korrekt. / annyi hogy szállítással és 2 méter füstcsővel együtt majdnem 40 000-el több,de ez ilyen /NEM fényezni akarom a cuccost,és köszönöm negatív kommenteket sem kérek,de ezt szerettem volna közzé tenni.
További jó sütkérezést,főzőcskézést kívánok mindenkinek.
-
lemmy71
Topikgazda
válasz
perge666 #2561 üzenetére
Az csak annak Sparhelt aki még nem látott igazi Sparheltet
Én egy ilyet tea főzésre tudnék elképzelni, bár arra egy Jancsi kályha is bőven elég 🫖
Ha van alapanyagod, megépited a falazatot bontott téglából a belsejét kirakod samottal. Veszel rá egy használt Sparhelt lapot ajtót hamuzót és kész. Vagy veszel egy komplett használt Sparheltet
Amúgy a kérdésedre a válasz, lehet Sparhelten bográcsozni 🔥
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ASUS 18W USB ADAPTER
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest