Hirdetés
Aktív témák
-
almi
senior tag
Igen.A katalógusban tényleg 65k van.De már az elején megmondta a bicós h nem lesz annyi amennyit én a neten lestem, és ennyi lett!Sztem is egész jó ár!
De lehet h az azért 65 mert 24 sebesség, amit mondtál, hogy más az 1. váltó stb.
De jó ez így is naon.
Jaja várik kicsit még bejáródik és majd akkor próbálgatom
Gyorsan telik az idő, kitartás
[Szerkesztve] -
almi
senior tag
Na igen!Ezen én is gondolkodtam h mintha neten azt olvastam volna h 24 sebességes!
Nekem is a sárga jön be naon.De sztem ez a szín is tuti.Azt el is felejtettem mondani h sárgát hozzon.Azt hittem az alapból olyan.
Rugóelőfeszítés?
Na nekem itt kezd magas lenniSzóval az a 2 tekerentyű ami a teló tetején van kétoldalt?
Mert ha az akkor azt még nem tekergettem.De ha megmondod mit hogy nézzek megnézem -
emitter
őstag
hmm, mégsem bowdennyúlás volt! Srác átnézte, valamit állítgatott, próbáljam ki. Ok, megyek egy kört, ugyanúgy váltogat, mint előtte... Srác újra átnézi és a homlokára csap: vazz, az egyik láncszem már majdnem teljesen szétszakadt
se én nem vettem észre itthon, se ő elsőre... nagy szerencse, hogy nem menet közben mondott csődöt a cucc
szóval kicserélte, azóta okés a dolog (mondjuk a váltópapucs, amit elgörbített a kicsavarodott váltó, és amit visszagörbítettek, már sosem lesz az igazi, így kicsit kiljebb is van a váltó, mint kéne, de egyelőre ez nem jelent problémátmajd 1x veszek egy új papucsot is)
tr00p3r meghozta a cuccaimat, a Cateye lámpácska irtó jól világít (igaz, négy cerka van benne + 5 LED)
a gumikat meg holnap próbálom ki
[Szerkesztve] -
Smallfont
tag
Brae én különben mindig nagy élvezettel olvasom a válaszaidat mert ilyenkor mindig azt érzem h megnyugszom ezért köszi neked
.. Igen Freeride és DIRt a cél szal akkor a 14.5 jó lesz...igazából most veszem életem első igazán komoly bicaját... idáig egy általam tunningolt alap MTB-n zúztam...amire ráköltöttem 6 év alatt 100.000-et..és semmire se mentem vele...Ezért megúntam a recsegés ropogást...és azt h 1 backflipp után nagyon kiakart törni a fejcső... de még egyben van szegény..itt az idő h komolyabbra és agresszívabbra váltsak..
-
Smallfont
tag
Igen értem h leírtátok és bocsi h ilyen pánikos vagyok...csak sok sok pénzt fogok beleölni ebbe a dologba és teljesen tutira biztosra akarok menni abban h jó választás volt minden egyes alkatrész meg minden...közel 240.000 Ft-ot fogok költeni. Nem akarok rádöbbenni h hupsz,,, Tényleg bocsi ezért a pánikért...de a fizetésem megy rá...és gondolom megértitek..:
-
almi
senior tag
-
almi
senior tag
Nem netről rendelem.a Szomszéd városban az egyik bicajboltból.Na meg gondolom Garit is adnak rá, azt meg ők intézik ha valami gixer van.
Jójó rendben akkor marad a 16-os váz.
Az Acera-s az 3 vagy 4 ezerrel drágámm asszem.65k ha jól emléxem.
Akkor a napokban bemegyek a boltba és sztem meg is rendelem
Az Acera-s a triggershifter ügye?
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
7eezr volt Szombathelyen a koczkában [link] de 7ezernél biztos nem több akárhol veszed... amennyi ideig próbálgattam (2-3 óra kb.) nem izzad bele a fejem és rohatt kényelmes, adnak hozzá pótbélést hogyha kisebb lenne a fejed de nekem az L-es pont jó... rááll a fejemre ne ugy mitna 3ezres longus sisak
nekem a casco skillernél is kényelmesebb volt... emg a cascoban nem leeht cserélgetni a szivacsokat ha esetleg nőne a fejed, vagy ilyesmi... mellesleg a neve sixsixone dirt lid
[Szerkesztve] -
almi
senior tag
Értem.
Köcce.Valóban drágább is mint a Draco.Nincs mit tenni, akkor meg kell rendelnem és lesz ami lesz.Annyira rossz csak nem lehet
Képen pl naon tetszik.Kicsit hajlított kormány ha jól látom.Szvsz télleg jól is néz ki.
Csak a vázméret.Amint már írtam 177 cm körül vagyok.És asszem írta már valaki vagy épp h 16''-os méretűt vegyek.Nem lesz az naon kicsi?Vagy jól felveszem az ülést és kész?
Mert az télleg szar ha a kormányba vered a térdedDe viszont a trükközéshez télleg jó ha nem olyan hatalmas a bicó.
És még annyit szeretnék h te melyikkel veszed?a Sram 4.0-val vagy az Acera-val?Melyik a jobb? -
almi
senior tag
Hát én láttam képeket és ott a váz is másnak tűnik.
Hát nem is vok én egy nagy pro, nem trialozni akarok.Kerekezni, stopizni, ugratgatni alap szintenA bunny az a pattogás?
Szal egy két dolgot csak alap szinten.
A dirt az pontosan mit is takar?Na szal az a lényeg hogy elég jók a fékei Stopihoz kerekezéshez? -
almi
senior tag
Értem!
Ha jól emléxem te írtad hogy régebben bicóztál úgy komolyabban, és most újra szeretnéd kezdeni.Szal úgy gondolod, hogy bírja a bicó a kerekezést ugratgatást stb. ?
/Csak úgy kezdő szinten/
És ha te már csináltad gondolom tudod, hogy a trükközéshez melyik fék a jó a tárcsa vagy inkább a V-fék?
És jó a geometriája ha így mondják?Szal kerekezni jó vele, hogy érezted?Gondolom a boltban nem trükköztélDe úgy kb? Jól kézre esik?
-
almi
senior tag
Brae kollega jó bicajt választott.Nekem is megtetszett naon!A Draco!!
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy melyik a jobb a tárcsafék vagy a V-fék?
A tárcsak is fog úgy pl hogy farolni lehessen?/jobban nem om elmagarázni/
Pl a trükközéshez, kerekezéshez melyik a jobb V vagy tárcsa?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest