Hirdetés

Aktív témák

• sanyixXx

senior tag

mivel ilyen jó (nyálkás, taknyos, saras dzsuvás satöbbi..) idő volt ma, gondoltam előveszem a bringát :DDD
    krossz-kántri wildstyle :C
    úgy elkeveredtem budaörs és budakeszi között kétszer is, hogy rossz belegondolni. felmentem a vitorlázó emlékműhöz, majd le egy murvás úton róla. éreztem, hogy baj lesz, mert csak lefelé mentem és persze az ellenkező irányba, mint amerre nekem jó lett volna. és eccercsak megtörtént a csoda (aszittem...). jobbra kis erdei út, pont arra kanyarodik, amerre mennék. úgy tűnt megkerüli a hegyet. arra nem is gondoltam, hogy egy nagyobbacska letörés után majdnem budakeszin tesz ki. de ez még a kisebb baj volt :) hazafelé gondoltam, hogy maradok a murvás úton, az oda visz, ahol nekem jó.
    és megint bejött a csoda. balra kis erdei út... na itt volt végem... keréknyi ösvény, rossz irány, kidőlt fák és egy olyan letörés, hogy le kellett tolnom a bringát. félúton elcsúsztam és kb. 5-10 métert seggen tettem meg. micsoda mázli...
    végül letértem a sárga csíkról, amit követtem és kilyukadtam budakeszi vmelyik pihenőövezetében. onnan már gyerekjáték volt 2 ember megkérdezése és csak egyszeri eltévedés után hazatalálni.

összegezve: jól éreztem magam, de gyártottam némi mosnivalót :)
    tanulság: az nincs... kellett volna sört vinnem!

Aktív témák