Hirdetés

Aktív témák

• Jancsi

aktív tag

Most jöttem haza a Zemplénböl :DDD
    Kb a Zemplén Maraton középtávot csináltam végig haverral, de valami eszméletlen hogy milyenek az utak, eddig almaméretű kövekkel voltak feltöltve, most már van sárgadinnye méretű is, át sem tudtunk gurulni rajtuk. Erdőbénye után egy kis sárosrész, a sár annyira nem vészes alig lepi el a felnit :) de voltak olyan nyumvájúk ahol látszott hogy a Tátra alváza leért, 1-2 nyomvájúba muszály volt belemenni mert máshol nem lehetett haladni, ott a víz ellepte az elsőváltót. Ezt leszámítva aránylag jól járhatóak fenn az utak, csak lefelé rettenetesen tud ráni 1-2, 40 fölé nem is tudtunk gyorsulni (na jó tudtunk volna csak a sz@rt kirázzák belölünk a kövek). Az uton még elvétve lehe találni kisebb nagyobb pocsojákat, de 2-3 kivételével mindet könnyen ki lehet kerülni
    Mindenkinek ajánlom hogy mennyen fel most is, sokkal kellemesebb az idő mint a maratonon, nincs annyi bögöly és végre lehet egy jó dagonyázni ;]
    Majd valamikor teszek fel 1-2 képet.
    Most megyek fürödni mert már engem zavar a szagom és kezd lehullani rolam a sár.

Aktív témák