- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Amazon Kindle
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: nagyvállalatok felé is nyit az Adata
Aktív témák
-
Jancsi
aktív tag
Most jöttem haza a Zemplénböl
Kb a Zemplén Maraton középtávot csináltam végig haverral, de valami eszméletlen hogy milyenek az utak, eddig almaméretű kövekkel voltak feltöltve, most már van sárgadinnye méretű is, át sem tudtunk gurulni rajtuk. Erdőbénye után egy kis sárosrész, a sár annyira nem vészes alig lepi el a felnitde voltak olyan nyumvájúk ahol látszott hogy a Tátra alváza leért, 1-2 nyomvájúba muszály volt belemenni mert máshol nem lehetett haladni, ott a víz ellepte az elsőváltót. Ezt leszámítva aránylag jól járhatóak fenn az utak, csak lefelé rettenetesen tud ráni 1-2, 40 fölé nem is tudtunk gyorsulni (na jó tudtunk volna csak a sz@rt kirázzák belölünk a kövek). Az uton még elvétve lehe találni kisebb nagyobb pocsojákat, de 2-3 kivételével mindet könnyen ki lehet kerülni
Mindenkinek ajánlom hogy mennyen fel most is, sokkal kellemesebb az idő mint a maratonon, nincs annyi bögöly és végre lehet egy jó dagonyázni
Majd valamikor teszek fel 1-2 képet.
Most megyek fürödni mert már engem zavar a szagom és kezd lehullani rolam a sár.
Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Google Chrome
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest