Hirdetés

Aktív témák

• Jorus

nagyúr

Kolombusz: Fox telók mozgása, csillapítása, karakterisztikája álom. :) Emellett könnyűek, merevek, szépek, és zsírkirályok. :D (Most volt nálam 2 hónapig egy Specialized Stumpjumper [link] Fox 90RL-lel... jó nyálasat sikerült írnom róla, tényleg király na - mondjuk a váz elég kis imbolygós, de 70 kg-os arcok alá még elmegy. :) ) Ha Foxék lennének kedvesek olyan villát gyártani, ami nekem kell, biztos, hogy olyanom lenne... Na de csak felnyílik előbb-utóbb a szemük. :)

onlysony: műanyag pedállal ne foglalkozz, csak azért teszik rá, hogy haza tudj tekerni a géppel, és kivágd a kukába. Mivel a forgalmazó nem tudja, hogy te milyen típusú, súlyú, profilú taposóval, esetleg milyen márkájú, stb. patent pedállal szeretnéd használni, tehát elvből nem tesznek rá minőségibb pedált, hiszen lehet, hogy az számodra használhatatlan, és helyből cserélni kell.

BITBOYS: ha átlagos anatómiájú vagy :) akkor kicsi lesz a 17-es, ha a tekerésen van a nagyobb hangsúly, és nem a durvuláson. Én 185 centi magas vagyok, CC-re 19-es vagy nagyobb váz szokott jó lenni, igaz, nekem viszonylag hosszú a lábam. Neked 18-as a minimum. De azt ne felejtsd el, hogy a váz ''mérete'' csupán a nyeregvázcső mérete collban, tehát ettől még lehet, hogy hosszú vagy rövid lesz neked a felsőcső, gyenge, vagy rossz méretű a tám- vagy láncvilla, stb. Tehát a ''méret'' nem minden. :) Célszerű az adott vázat adott méretben kipróbálni, utólag macerás lehet cserélni, ha fáj a derekad, akármid rajta.

[Szerkesztve]

Aktív témák