Hirdetés
- Hobby elektronika
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: nagyvállalatok felé is nyit az Adata
Aktív témák
-
Kolombusz: Fox telók mozgása, csillapítása, karakterisztikája álom.
Emellett könnyűek, merevek, szépek, és zsírkirályok.
(Most volt nálam 2 hónapig egy Specialized Stumpjumper [link] Fox 90RL-lel... jó nyálasat sikerült írnom róla, tényleg király na - mondjuk a váz elég kis imbolygós, de 70 kg-os arcok alá még elmegy.
) Ha Foxék lennének kedvesek olyan villát gyártani, ami nekem kell, biztos, hogy olyanom lenne... Na de csak felnyílik előbb-utóbb a szemük.
onlysony: műanyag pedállal ne foglalkozz, csak azért teszik rá, hogy haza tudj tekerni a géppel, és kivágd a kukába. Mivel a forgalmazó nem tudja, hogy te milyen típusú, súlyú, profilú taposóval, esetleg milyen márkájú, stb. patent pedállal szeretnéd használni, tehát elvből nem tesznek rá minőségibb pedált, hiszen lehet, hogy az számodra használhatatlan, és helyből cserélni kell.
BITBOYS: ha átlagos anatómiájú vagyakkor kicsi lesz a 17-es, ha a tekerésen van a nagyobb hangsúly, és nem a durvuláson. Én 185 centi magas vagyok, CC-re 19-es vagy nagyobb váz szokott jó lenni, igaz, nekem viszonylag hosszú a lábam. Neked 18-as a minimum. De azt ne felejtsd el, hogy a váz ''mérete'' csupán a nyeregvázcső mérete collban, tehát ettől még lehet, hogy hosszú vagy rövid lesz neked a felsőcső, gyenge, vagy rossz méretű a tám- vagy láncvilla, stb. Tehát a ''méret'' nem minden.
Célszerű az adott vázat adott méretben kipróbálni, utólag macerás lehet cserélni, ha fáj a derekad, akármid rajta.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest