- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
őstag
válasz
Hasaggymeg #98806 üzenetére
Itt is mindenki azt várja, hogy legyen fagy, száradjon az erdő.
Mindenhol vizes, trutyis volt az út, kivéve Nagymaros és Zebegény között, a főút mellett, ott tök száraz. Szerintem ott folyamatosan szárítja a szél, köd se volt.
Jövő héten kap egy nagyobb szervizt a fóka, aztán csak nagy mínuszokban megyek vele, vagy ha leesik a hó a hegyekben. Erre az aszfalton veretésre elég a régi bringa is. Csak azt meg be kellene már fogni görgőzni. Nehéz a bringás élete.Leszek inkább futó!
-
rétisün
veterán
válasz
Hasaggymeg #98806 üzenetére
"akkor már inkább fagyjon"
nemár.....
itt mifelénk szárazak voltak az utak, amikor délben elindultam (talán 200 méter enyhén nedves aszfalttal találkoztam) és egész egyhe idő volt, cserébe viszont volt olyan szél, hogy azt hittem néha beleborít az árokba
de azért lekínlódtam a tervezett majd 80 km-emet, mivel holnapra még rosszabb időt jósolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest