-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
válasz
---Lasali--- #55353 üzenetére
Érdemes évekre előre alkatrészeket venni hozzá, amiket majd úgy is cserélni kell, mert ha lesz is horror áron...Hajtást kompletten sem árt, azt úgy is cserélgeti az ember adott kilóméter után...
-
válasz
---Lasali--- #55353 üzenetére
Még nem mértem le mennyi a súlya a 200ml teló olajnak, de egyébként annyira nem vagyok súly mániás, hogy 50-100g súlyokon fennakadjak.
A nyílt olajos villákat szerettem mindig a legjobban.
Egyébként azt észrevettem, hogy az új villákban sokszor kevesebb a kenőanyag és az olaj is mint kéne. Érdemes az első szervizt viszonylag hamar megejteni.Természetesen nem kell eldobni a 26"-os bringát.
Nem a 26"-os mérettel van a baj, hanem a gyártókkal, akik abszolút ráálltak a 27,5" és 29"-es méretekre. Nem lesz alkatrész után pótlás a komolyabb 26"-os cuccokhoz.
Jó áron még mindig érdemes 26"-os bringát venni, de ha most valaki viszonylag nagyobb összegből szeretne egy montit építeni, vagy kompletten venni, akkor már nem ajánlanám a 26"-ot, se az 1 1/8. fejcsövet.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest