- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
válasz
MPowerPH #324170 üzenetére
Hogy lenne már piszok nehéz? 1400g 50mm-rel egyáltalán nem számít piszok nehéznek...
Azt nézd meg, hogy pár gramm mennyi pénzbe kerül, simán lehet a duplája is. Amatőrnek meg totál felesleges, már az 50mm-t is alig tudják kihasználni amatőr hobbista szinten, mert nem nyomsz le 250 kilire 45-ös átlagot, ami egy PRO szintű mezőnynek egy átlag szerdai verseny. De szerintem még 20 kilire sem, síkon, bár itt legalább nem kell súlyra menni, csak el kell érni a 43-45km/h sebességet.Egyébként a gyártó oldalán nem találtam ilyen verziót ebből az x56-ból. De itt egy lightweight szett, 2,6milla, szerencsére ez még könnyebb!
-
fulton
addikt
válasz
MPowerPH #324170 üzenetére
Hát itt (road) ez már jónak számít 60mm mélységben, szörintem
egyébként amit írsz nincs az annyi, hanem több ez oldal szerint
Új hozzászólás Aktív témák
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged