- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
jjeahh #277251 üzenetére
szerintem semmi bajt nem okoz az a pár alkalom öblítő.(a mosópor már okozhatna)
én mindig kézzel mosom, csak én moshatom, folyékony mosószert használok(sport cucchoz) , öblítöt nem. Nem kell ezeknek nagy mosás meg h órákig veresse a gép. Kézzel meggyúrod, utána folyó vizben kiöblíted, aztán kézzel össze nyomod de nem csavarva, hogy a víz amennyi tud távozzon majd szárítod.
zsocy:
Értem. Köszi -
6030D
őstag
válasz
jjeahh #277251 üzenetére
Kicsit szerintem túl van lihegve a mosás téma is (jó hogy nem kell külön mosógép, mint a gluténesnek a fazék), de azért nem árt, ha a megfelelő szerrel mosod, majd öblítesz/vagy nem, ez is vitatott. Gyűjtsd külön a sport cuccod, és ha van egy mosásnyi, akkor azt mosd ki magad a megfelelő folyadékokkal. Nincs keveredés, nincs vita. Kérdésedre: szerintem ha kimosod a sport mosóval, akkor kijön az öblítő maradék.
.LnB: nem
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest