- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jjeahh #235198 üzenetére
Vannak még mindig véleményes vázak a decathlonnál, de az mondjuk tény, hogy vannak már egész jó vázaik is. Viszont azért nem tenném egy polcra most sem a top márkákkal. Sok ember úgy van a decathlonnal, hogy nem érdekli, mert volt pár rosszabb tapasztalata. Őszintén szólva engem sem nagyon hoz lázba. Anno pedig tényleg csapnivaló volt amit műveltek.
-
Maximum1
őstag
válasz
jjeahh #235198 üzenetére
Nézegetem a Radont, az eMTB hajtókaron rajta van az acid logó, tudtommal az a Cube kiegészítő márkája, csak úgy észrevettem....
Outi-k is tetszenek, kár a mavic kerékért, akkor már ez megéri a felárat, hogy tolnám ezzel a muglikat Szentendre felé
Sokat nézelődök ilyen hidegben... -
Speedy007
őstag
válasz
jjeahh #235198 üzenetére
Lehet de nekem kettő szervíz van 20km-s körzeten belül az egyikhez szezonban "kihalásos" rendszer alapján lehet bekerülni a másik esetén meg azonnal így olyat akarok használni amelyiket szívesen vagy egyáltalán hajlandóak is hozzá nyúlni és nem azt modnják hogy ehhez még akkor se nyúlnak hozzá ha nem tartoznak felelőséggel azért ami ott tönkre megy mert ők megmondták hogy nem lesz jó
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest