Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
Napfénysüti #245427 üzenetére
az utakról jut eszembe, csinálhatnánk egy kerékpárutat záhonytól budapestig. Az lenne csak az ász. Vagy legalább ide tennének nyiregy-zahony közt.
ott van a debrecen-szalka vonal, milyen jó már. Vegig kerékpár úton tudsz menni. Vagy amit megcsináltak a Balatont Budapest közt az is nagyon jó lehet, ki fogom majd próbálni - olvastam sokan panaszkodtak, na nem itt a fórumban
, hogy sok benne az emelkedő, talán van benne 1xxx m színt, én ennek inkább örülök, legalább kicsit élvezetesebb az út. A bükköt is imádtam oda vissza 86km/1200m szintel. Egyik kedvenc pályám.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- DJI Mini 3 pro FMC drón szett - 3 akkumulátorral +extrák
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest