-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz
Hasaggymeg #197339 üzenetére
Es meg brake spacert is adott, mert mondtam, hogy kiveszem a kereket a szallitasnal.
Jol jott a gyorskioldo. Nem fert volna abe a kocsiba ha nem veszem ki az elso kereket.Rendesek. Mindent ki lehetett probalni.
Elso latasra szerelem volt, belefert a keretbe, hat megvettuk.
Elottunk 2db 2e Euros elektromos pedelecet vittek el. Epp akcios volt.
Egyet anyunak, egyet a gyereknek.Nem mi aranyoztuk be a napjat az eladonak.
Amugy a meret tablazat szerint ez inkabb 160 centitol ajanlott - de jobban kezre all neki mint a baratja Fuji Nevada bringaja ami 27,5".
Ugy voltam vele, hogy ez vagy 2 evig biztosan jo lesz.
En gyerek koromban csk almodhattam a tarcsafekrol - bar volt egy erdedeti Shimano 3 sebesseges agyvaltos bringam. Nem a Csepel muvekben gyartott verzio - az amirol azok koppintottak.
Igy hat en is vettem a fiamnak egy rendes biciklit. Erre fele nem extra a komolyabb sport eszkoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged