- Fujifilm X
- Monitor hiba topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz
zgospel #190395 üzenetére
elvileg csak akkor jön ki belőle a folyadék, ha ereszt valahol, pl. a dugattyúnál. Nem lehetetlen, hogy hibás, de inkább a rengeteget futott, elhasználódott fékek szoktak ilyet, úgy tudom.
Odakerülhet még folyadék akkor, ha figyelmetlenségből a szervizben összekenik, és akkor lehet, hogy az még sokáig szennyezi a fékbetétet, ha nincs kipucolva, jól leöblítve féktisztítóval. A betét alapvetően kuka, bár (saját felelősségre) többször csináltam már olyat, hogy pár csepp higítót meggyújtva kiégettem a betétet, és működött, mindenesetre ha már sikerült elhárítani a problémát, és többet nem keni össze semmi a betétedet, akkor érdemes lehet venni egy újat. Ha nem puhult fel, akkor nem gondolnám levegősnek. Erre jó teszt lehet, ha fejre állítva megpumpálod, a levegős fék nekem nagyon jól mutatni szokta magát- egyre kevésbé fog fejjel lefelé, majd visszaáll néhány pumpálásra,ha a bicót is visszaállítom.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest