Hirdetés
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittlaren
csendes tag
válasz
jjeahh #110849 üzenetére
ööö... jómagam kutyaütő vagyok a témában, totál műkedvelőként, hirtelen felindulásból vettem idén a merevfarú Cube mellé, egy elöl/hátul 130mm-t mozgó Ghost fullyt, - szerintem ez már inkább trail, mint XC - és meglepően könnyű vele mászni. Azt hittem, az előzetesen olvasottak alapján, hogy vér, veríték, miegymás, és messze nem így van. Oké, némiképp nehezebb a kapaszkodás, az tény, de messze nem annyival, mint előzetesen gondoltam, ellenben akkora élmény lefele, hogy az valami fantasztikus. Belépő modell, de olyan dimenziókat nyit meg - még erősen korlátozott képességeim dacára is - amire nem is gondoltam volna korábban, egy endorfinbomba kb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest