-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
daninet
veterán
Üdv!
hamarosan vennék egy brooks ülést, ami ugye egy kicsit nagyobb értéket képvisel. Az érdekelne, hogy létezik-e olyan biztonsági anyacsavar ami megakadályozza az ülés leszedését egy 15ös kulccsal? -
daninet
veterán
Dinamóhoz kellene nekem hátsó lámpa. A bajom az, hogy nincs csomagtartóm, és nagyon ortopéd az összes, valami kis szolíd kellene mint egy villogó, nem olyan nagy mint amit a sárvédőkre tesznek.
-
daninet
veterán
Csáó!
Lakat ügyben kérném a segítségetek! Van egy gyilkos 5 kilós lakatom ököl méretű láncszemekkel, belefáradtam, hogy táskában kell cipelnem, mert amúgy zörög a bringán és összeveri a vázat annak ellenére, hogy szövet borítás van rajta.
U lakaton gondolkozom, de olyan kellene, ami rendesen rögzíthető a vázra pl a 3szög részbe. De minden alternatíva érdekel, kitétel, hogy ne 2 perc legyen átvágni mint az olcsó sodrony zárakat és legyen vázra rögzítési lehetősége, nem tekerem többet az ülés alá vagy hátizsákba.
Ki mit ajánlana? -
daninet
veterán
Üdv!
Voltam Brüsszelben ismerősömnél, mondta menjünk ki bringát tisztítani. Lefújta egy spray-el az egész bringát, az elkezdett habosodni, 5 perc múlva pedig leslagolta, és ennyi volt a dolog. Leszedte ez olajos koszt meg mindent, plusz úgy csillogott mintha szilikonnal befújta volna az egészet.
Persze elfelejtettem megnézni a nevét. Hogy hívják, hol lehet kapni?
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest