Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
válasz
Teasüti #40622 üzenetére
Egyet kell értenem a kollegával. Ez a gép nem biztos hogy megér egy próbát. STX-RC 1997-98 körül rémlik. Ráadásul törött. Szedtél már szét ilyen index kart? A legkisebb kosz is hazavágja. Tudom, már jártam így. A Deore LX karhoz hasonló kinézetű DX hajtókarom volt 1992-ből. A hátsó váltóról a velobase.com illetve a Suntour museum nevű oldal ad némi infót. 1980-as évek vége. Lassan 2013 van. A Magura fék sem mai gyerek, ráadásul ahogy kinéz. Egy tárcsafékben precízen megmunkált, illesztett felületek vannak. Nem tesz jót neki, ha így nyitva van.
váltás: STX-RC váltókarok, ha jól látom. Suntour őskövület hátsóváltó. A talán STX elsőváltó egy 48/38/28?-as LX karral. Próbáltam ilyet a DX-szel ,de egy újabb váltó nem kezeli normálisan a 48-28 átfogású tányérokat. Nézd meg, kistányéron már fennakad a lánc a váltólemezén. Amennyiben az elsőváltó STX-RC, akkor az 44/32/22 karhoz való. Shimano Suntour kompatibilitás? Nézz utána te is.
fék: Nem túl bizalomgerjesztő a hátsó rögzítése. Régi, folyat, fórumokban amit találtam infót nem érdemes vele pöcsölni. Alkatrész beszerezhetősége? Ára? Utánanéztél?
agyak: legfapadosabb Shimano agyak. Nem tudom milyenek, de két éve amikor a Deore felszereltségű bringákat nézegettem, voltak rossz vélemények a deore-ról is.
nyereg: kapásból dobnám
Ez volt a bringa fénykorában. Azóta eléggé megváltozott.
Én azt mondom, aludj rá párat! Erre még az árát legalább egyes szorzóval simán ráköltheted, mire lenne ebből valami. Ha egy korhű Deore LX szettes gép lenne, vagy az eredeti konfig, akkor ok.
Persze attól függ mi a cél. Boltbajárni drága, bringázni... Háát...A fenti karakterhalmazt nem kötelező figyelembe venni. Tudom most kaptál pár ezer liter savat, de csak segítő szándékkal.
szerk: Az előleg úgy tudom visszajár. A foglaló nem. Valahogy így.
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- World of Tanks - MMO
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest