- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
superecneB #35162 üzenetére
Nincs mit, apro.bikemag messze a legjobb, én rendszeresen nézem az aprót, az esetek 99%-ban csak bikemag-ot. Többiek nevében nem szeretnék nyilatkozni(bár szerintem megtehetném), nekem volt már üzletem onnan, teljesen rendben volt.
Arra figyelj, hogy bringavásárlásnál, de még az alkatrészek nagy részénél is ne bízd a vak postára, mindenképp nézd meg, tapizd meg, ellenőrizd le, próbáld ki. Vagy jó lesz, vagy kuka a biznisz, vagy ha elhanyagolható, de mégis probléma van jelen, akkor alku tárgya.
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest