Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
ludsimon #18296 üzenetére
Már miért nem? A Szentendrei nekem egyenlő a 11-essel
Amúgy nem azzal van a baj, hogy megbüntetnek, ledudálnak, stb. Ez nem zavarna. Én egyszerűen nem szeretek autók mellett menni. Még egy 2x1 sávos bekötőn, ahol muszáj, ott persze oké, de egy komolyabb útra semmi pénzért nem mennék ki. Amikor a körúton szlalomoznak a kocsik között, nekem az is durvának tűnik.
ui.:
De akkor most pontosan melyik útról is beszélünk
-
Motaba78
addikt
-
Manitou
veterán
válasz
runner 125 #18289 üzenetére
Jaja, itt mindenki HC
Nekem csak 14km lett a szezonnyitó első tekerésem 24-es átlaggal. Annyira nem volt melegem, 10 C volt csak, meg szembeszél is. Gumikban csak 1,8 bar volt, éreztem is ha nem tekertem, nagyon lassult a gép. -
ludsimon
veterán
válasz
hoffman_ #18293 üzenetére
várjál az nem a Szentendrei út amire te gondolsz...
Amúgy ki nem szarja le 11-es úton jöttem hazafelé és integettem a rendőrbácsiknak.
Facebookra töltöttek fel rajos képet pozolj rendőrautóval.
Ésszel kell közlekedni. Látni lehet egy biciklisen csak szórakozik kacsázik az autók között vagy halad is és sportszerűen csinálja. -
tzimash
őstag
-
ludsimon
veterán
Remélem ma mindenki megmozgatta odakint magát.
Tökéletes biciklis idő volt!
[link]
Háztól házig 81.84 km óra szerint.Első idei hosszabb utam.
Nem akartam tovább menni csinálni 120-at mert fő a fokozatosság.Annyira báántam mikor Megyeri-híd után egyenesen mentem és nem a Szentendrei úton mentem.
Kíváncsi voltam azóta leaszfaltozták e arrafelé a bringautat, de ugyan az a helyzet, 5km-en át kő kemény 10-15 km/h-val lehet haladni. -
tzimash
őstag
Csak hogy szaporítsam a Ferhérvár környéki bringázások számát
:
Erősen idényelejire sikerült
Sportypal nem volt a helyzet magaslatán, 2 egyforma kör ugyanazon szakaszán 30-40m-t téved néha.Más.
Stucnit meg lehet fordítani? Azt szeretném, hogy ne -6 fokos lejtése legyen, hanem +6 emelkedése. -
Bandi18
tag
Kipróbáltam öcsém bicaját itthon egy kis körön, mivel az enyém Tiszaújvárosban van.
-
coqito
tag
Mivel mindenki Fehérvár környékén vagy éppen Fehérváron bringázott ma ezért Én is belinkelem az enyémet. Baráti társasággal egy laza Velencei tókör. Dinnyés és Kisfalud közötti szakaszon jött szembe a szél rendesen, de azért már kevésbé (és nem olyan hidegen) mint kedden. [link]
-
csabi94
őstag
Mai tekerés:[link]
Ahogy a megjegyzésben is írtam, gondok voltak a széllel. -
Melorin
addikt
Én is szeretnék bicajt venni, és EZT néztem ki.
Jó választás lenne, vagy tudnátok jobbat ajánlani? 100e a max ár.
Az igényeim: jó fékek, váltók, könnyű legyen aszfalton tekerni, ne kelljen a fél biciklit lecserélni, max apróbb dolgokat. -
hoffman_
nagyúr
válasz
hoby36 #18282 üzenetére
120-140 között már nem is nagyon találsz mást, csak alu vázat szerintem. Ez az az ársáv, amiben kategóriákkal jobb bringát vehetsz, ha használtat nézel. Amennyiben nem zavar a dolog, úgy mazsolázz itt. Újonnan is vannak persze, de ezek nem érik meg az árukat. Ebben az árban már sokszor van tárcsafék, de tekintettel az árra, ezt inkább felejtsd el, egy jó V-fékes bringával jobban jársz.
-
hoby36
senior tag
Hellotok!Van egy 10 éves mtb-om,de úgy döntöttem eladom és veszek egy újat.Mit érdemes venni kb 120-140E ft körül?Ami lényeges:első teleszkóp,a váz lehetőleg alu legyen.
-
lorcsi
veterán
nyílt egy új bicajbolt debrecenben, szerintetek jó árakkal ?
az tuti hogy az akciós konfigok elég vackok
főleg az eredeti áruk
-
DemonDani
addikt
[link]
aztamindenit ez csodaszép és csak 150k -
Manitou
veterán
Most a 4 napos hétvége alatt tutira megjáratom már a bringát, meg magamat is végre
Kezd már végre jó idő lenni, igaz itt még csak 9C van, de legalább süt a nap. -
rii
nagyúr
válasz
hoffman_ #18246 üzenetére
miket ki nem bír egy SS konstrukció
(#18259) Eagl3: én is magasban, fák szintjén, a 4iken lakok .. .egy "élmény" ... hetente minimum 5x kell le-fell ... ráadásul vasárnap este jöttem haza vidékről, ahol szétcsaptuk magunkat a htévégén, és úgy hogy természetanya is hajtott már, kifejezetten mission impossible volt, de teljesíteni kellett a kihívást, hogy hátamon a 80 l-es zsák, jobb vállamon a keró, bal vállamon meg az utánfutó,és így felkúszni
csak nem akartam 2x fordulni.
-
szki
őstag
Aha. Valahogy el kell kezdeni
Kis városnézős bringázás volt látom
".. csak széllel szembe volt kellemetlen a tóparton.."
A szél bizony sokat számít a bicajozásnál. Persze azért lényegesen hosszabb szakaszok esetén...
Mit értesz közepes túra alatt?A futáshoz hasonlóan Endomondon van havi bicajos kihívás is magyaroknak: [link]. Eddig csak 17-en csatlakoztak a márciushoz, míg a futáshoz 60-an...
-
Tristis
őstag
Én sokat bicikliztem városban (Szegeden), de ott nagyon sok bicikliút volt és így nyugodtan lehetett trekkinggel menni. Kecskemét ahogy nézem autóból egész más város, minden talpalatnyi szabad útért meg kell küzdeni.
Úgy tudom, hogy a 26-os kerék jobban gyorsul, mint a 28-as, viszont a monti kereke jóval vastagabb. 26-os jobban irányítható, 28-as gyorsabb.
Pontosan 63e Ft-ról van szó, nem többről, és cserébe a legjobb kategóriás szabadidős bicikliről, amit a Magellán gyárt. Ezért vagyok én bajban.. Ha egy 80e Ft-os bicó lenne kicsit olcsóbb, hát nem érdekelne....
Én se vagyok nagy bringamágus, volt túracangám, volt montim, van mögöttem párezer kilóméter, de ennyi... Azt gondoltam, hogy valaki meg tudja állapítani, hogy ez a Magellán ennyiért "Must have" kategória, vagy csak egy bicikli a sok közül és az 50%-os leértékelés kamu (jelzem máshol is 120e Ft körül van-volt). Szegedre a Mediant venném, mert gyorsabban tudok vele haladni és kényelmesebb, de az egy cangás város, Kecskemét ellenben egy rakás szerencsétlenség. Egyedül bolt irányába van rendes canga út, de pl. ha a piacra akarok bejutni az kész horror. Csavarogni meg kis utcákon lehet, ott nincs nagy vész, de a belvárost megközelíteni... hát igen nagy szívás
Szóval határeset, ezért is írtam be.
-
Eagl3
veterán
válasz
Tristis #18266 üzenetére
Ha városba, melóba járáshoz kell az biztos, hogy nem vennék montit. 75 -ért már a legtöbb márkából kapsz egy belépőszintű trekkinget esetleg cross trekkinget.
Én nem vagyok nagy bringamágus, de mivel én is most vettem bringát valamennyire azért képbe vagyok, és azért az sem mindegy, hogy 26-os vagy 28 -as kereket hajtasz városban... -
fireproof
őstag
Nekem mákom volt mert amikor vettem a bicajt a srác 12E.-ért adott egy ABUS motoros láncot ami elvileg mindent kiáll. Ezt mondjuk nem hiszem el de elrettentésnek jó mert kb 3-4 kiló a lánc és látszik rajta hogy nem egy könnyű meló lenne. Bár sajnos ezt utcára nem tudom hordani mert iszonyatosan nehéz. De itthon a pincében legalább biztonságban érzem a bicajt...
-
Tristis
őstag
Igazából én úgy mentem oda, hogy kell egy városi bicikli. A Median márkát ismerem, szeretem, tudom mi van benne, használtam már sokat a váltóját is, a monoblokkját is, egyszóval nagyon hasonló cangám volt, csak monti. Láncvédőset kerestem, mert hátha járhatok majd ezzel melóba. A többi hasonló márkával minddel van valami hiba így 50e Ft körül. Használt bicikliért el kell menni, valamit úgy is cserélni kell rajta, vázméret nem jó még stb. Hosszú távra szeretnék, így újat gondoltam.
Azután mondtam a srácnak, hogy mutassa meg a legjobb ár/érték arányú cangát 75e Ft alatt! Hát megmutatta ezt a Crater-t (nem tárcsafékes verzióban, bár úgy is van 71-ért). Így lett egy variációból kettő...
Ha órákig fűrészeli, megérdemli, hogy elvigye... Ez ellen nem tudok mit tenni, ugyanaz, mint a kocsilopás. Csak megnehezíteni tudod a dolgukat...
-
Tristis
őstag
válasz
ludsimon #18261 üzenetére
Hát igen, van amin semmi sem segít... Én szeretem minél jobban szem elé rakni a biciklit, hiszen pont a zeg-zug segít ezeknek a mocskoknak. Kedvencem a taxis parkolók környéke, éjszakai klubbok közelébe (ugye főleg éjjel, nappal azért nincs akkora gond).
Nekem ilyesmi zárom van, talán még ennél is vastagabb kicsit. A lánctól meg az U vastól óckodtam mindig is, csak összeveri a biciklit meg csörög. Drótkötelet nem lehet fűrészelni ugye, marad a flex, de az ellen meg egykutya mindegyik...
A fene egye meg ezt a két biciklit, hogy nem tudom eldönteni....
-
Eagl3
veterán
-
N.GÁBOR
aktív tag
válasz
venember83 #18251 üzenetére
Köszi szépen. Az lesz, megnézzük őket.
-
N.GÁBOR
aktív tag
Szerintetek ez a Lidl-s nyereg milyen lehet?
Egy elég alap országútim van, de szeretem. Altrix basic whirlwind 1.0-ás vázzal. Az azon lévő nyeregnél jobb lehet? (tudom hülye kérdés)
-
TripleB
senior tag
válasz
venember83 #18225 üzenetére
Tudni kell, hogy kitől kell megvenni ;-) van két nyergem, cipőm, sisakom.
-
hoffman_
nagyúr
Eddig egy másik videóját láttam csak, amiben városban trükközött - ahová való. De itt mit csinál?! Az egy dolog, hogy varázsol, meg ugrabugrál, de milyen helyeken teker! Ráadásul brakeless a bringája, sőt még csak nem is fix hajtásos, ahogy néztem, hanem szabadonfutós! Durva...
-
Tristis
őstag
Sziasztok!
Van egy nagy bajom, és sajnos a boltban nem tudtam kipróbálni a cangákat.. Kecskeméten fogok tekerni, nem egy bringa szerető város, ezt nyugodtan mondhatjuk. Utak is jó szarok, patka is van bőven. Munkára, piacra menésre, csavargásra, uszodába menésre használnám a cangát. Nekem nem kéne semmi, csak egy egyszerű canga, amit nem kell basztatni, mert egy rakás szar. Az a baj, hogy nekem nehezen megy a lassan tekerés dolog, inkább olyan száguldozós vagyok és a kecskeméti utak...
1. Median Granada (2011) - 47e Ft
Sima városi trekking canga, de van monoblokkja, van fémpedálja, van fasza láncvédője, kényelmes ülés, normális sárvédő, duplafalú szegecselt felnik stb. Korábban volt egy kis APEX-em, abba beletekertem 3000km-t úgy hogy semmi baja sem volt (bowden, ennyi)2. Magellan Crater (2010 talán) - 62e Ft+sárvédő+?csomagtartó?
Nem igazán értek az ilyen jobb felszereltségű cangákhoz. 20 métert tudtam vele menni, ülés megfelelő lesz, patkázáshoz jól jönne a teleszkóp, de még kellene egy normális markolat is, ami elnyeli a rezgéseket, váltója brutál erős, ilyesmit én nem éreztem, de nincs láncvédő, nincs sárvédő se, tehát plusz költség. Kereke vastag, ami lassít, Kecskeméten nincsenek hegyek... ennek a színe, olyan mint egy 10 éves schwinn-nek, nem is nagyon lopnák el.Ti mit tennétek, montival öltönyben munkába járni? Vagy járjak mással (gyalog minden nap, mert annyira már cangás vagyok, hogy ne tömegközlekedjek
) és minden másra legyen egy jobb vas. Árban van köztük azért egy 40%-ék árkülönbség, nem tudom ez az ár tényleg annyira jó ennél a Crater cangánál. Igénybevétel csak annyi lenne, hogy szeretek repeszteni és nem nagyon nézek se jobbra se balra... Teljesen halvány gőzöm sincs.
-
ludsimon
veterán
Mint utcai cipő az Adidas nagyon bevált nekem.
[link]
2,5 éve van meg és talán kissé kopottabb állapotban van, de akkor se mondaná meg senki sem, hogy 2,5 éves cipő napi szinten hordom és rengeteget gyalogolok benne, kényelmes is. -
hoffman_
nagyúr
Egy Nike is csak egy nyarat bír ki, szar mind
Nekem ha cipő kell, akkor TBS-t veszek
Csak pont szembejött a cipő, gondoltam berakom
Az SPD pedál+cipő kombó még nagyon messze van nekem...
1+2= Köszi
Nem fogom elhordani semminek, jók a cuccai nagyon, az ülés az kényes téma.
rétisün:
Értelemszerűen, hogy 8 vagy 15 az nem mindegy, de azért mégis. Akkor lehet, hogy leszek majd tesztalany, meglátjuk. Tudom, hogy nagyon nehéz találni, abban bíztam, hátha használt itt ilyet/van vele tapasztalat
MOD:
-
rétisün
veterán
válasz
hoffman_ #18232 üzenetére
sajnos (jó, kényelmes) nyerget találni a legnehezebb talán az összes cucc közül, mivel mindenkinek más kényelmes.
én (ha jól számolom) 5.-re találtam olyant, ami jó, bár betétes bicajosnadrág kell hozzá. ráadásul egy korábban évekig használt, kényelmesnek tartott nyerget visszaraktam a keresgélés során, és elcsodálkoztam, hogy tudtam ezen évekig megülni?szóval nincs más, keresgéli, próbálgatni kell, illetve ha olyan van, ami több embernek is bejött (SMP) az azért egy jó kiindulási alap....
-
amargo
addikt
válasz
venember83 #18223 üzenetére
Dehogy kívánok!
Konkrétan a csont. Ezen nincs sok csillapítás:WTB Silverado -
dqdb
nagyúr
válasz
hoffman_ #18232 üzenetére
Ha az SPD cipőt egy leárazott, maximum egy nyarat kibíró tucatsportcipőhöz hasonlítod, akkor tényleg drága. Ha egy jó platformpedált és egy jó túracipőt hasonlítunk egy jó SPD pedál+cipő pároshoz, akkor már hasonló árban vannak (ettől függetlenül - az előző hozzászólásomnál nem néztem meg - a Taho ára csúnyán felment, én még 20e-ért vettem).
Szerintetek egy ilyen Ritchey nyereg mennyire maradhat el az SMP-től és hasonlóktól? Tény, hogy nem ugyanaz, se ár, se tervezés, de ezen is van lyukacska.
Két lehetőség van:
1. próba, szerencse, e' öröm, e' bódottá'
2. próba, seggfájás, Tom Ritchey minden al- és felmenőjének emlegetéseNincs mit, hogy segíthettem
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Az Apple is ilyen. Na de 17-ért már inkább ez, mint egy Nike
(SPD más tészta
- tényleg horror
)
MOD:
Szerintetek egy ilyen Ritchey nyereg mennyire maradhat el az SMP-től és hasonlóktól? Tény, hogy nem ugyanaz, se ár, se tervezés, de ezen is van lyukacska. Kérdés, hogy mennyire dísz.
-
rspeti
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, lehet akár itt is vagy p.ü.ben is válaszolni.
Hogy érdemes takarítani a láncot? Van patenszem is benne, tehát le tudom venni, csak nem tudom hogy mivel takaritsam meg. Ugyanez a kérdés vonatkozik a fogaskeréksorra és a lánctányérra is!Elöre is köszönöm a választ!
Üdv: PEti
-
dqdb
nagyúr
válasz
A Tahoe szerintem nem drága a konkurenciához képest, a nyergek azok, ott apróhirdetésre kell lecsapni, szóval egy Speci nyereg az nem elhatározás, hanem szerencse kérdése inkább.
-
rii
nagyúr
eccer (2002) a tavasz első útjára a bp-füzesabyont terveztem be, hogy majd éééé....één hazamegyek keróval .... 20 kmph, 120 km, az 6 óra, 8 kor indulok, 2-re lent vagyok
a 8-ból lett dél,
a 120 km ból 160
a délután 2 ből hajnal 2
mert elősször felmentem hatvannak gödöllőn át, majd le jászberény (mértis'ne) ott be egy kocsmába éjfél környékén, megkérdezni, merre van eger, "hülye vagy ecsém????" pillantásokat állni, majd fel heves felé füzesabonyba ... na itt nekem kereken 3 napon át fáj k*rv*ra a s*gg*m -
hoffman_
nagyúr
válasz
venember83 #18218 üzenetére
Én majd 3 évet hagytam ki, utána egy 10-es is bőven elég volt ahhoz, hogy fájjon a popóm
mod:
Ha már kíváncsi vagy, nekem az ülőgumóim fájtak, de még a tekerés után vagy 2 nappal is. A nyereg nagyon kemény volt, ráadásul keskeny is, nem volt túl optimális kezdés
-
dqdb
nagyúr
válasz
venember83 #18220 üzenetére
Én péntek késő este raktam vissza az ultrakényelmes SMP-t. Szombaton 0-35 km között tökéletes volt, 35-50 km között ki-kiálltam a nyeregből, mert valahogyan nem volt az igazi, ám 50-100 km között elmúlt a probléma, másnap pedig már a jól megszokott kényelmet éreztem csak.
Alkalmazkodás kérdése alapvetően az egész, de egyszerűen vannak olyan megszokhatatlan nyergek, amelyek úgy szélesebbek/keskenyebbek/nyomnak/dörzsölnek, hogy nem tudsz hozzájuk alkalmazkodni. A Nisene-nel a Vác-Budapest út utolsó 5 km-e erőteljesen fájós, mégis télen 6-700 km-t simán letekertem vele, mert nem mentem hosszabb távra.
-
amargo
addikt
válasz
venember83 #18220 üzenetére
Hagyjál ki > 6 hónapot, majd tekerj ugyan annyit mint máskor és a negyedénél érezni fogod. Amikor napi szinten használtam, akkor nekem is csak zsabbadás volt.
-
szki
őstag
válasz
venember83 #18218 üzenetére
Mert szerintem csak üldögélnek rajta, és lógatják a lábukat
Ha rendesen tekernének, akkor a testsúly eloszlana a pedálok, kormány, és a nyereg között. -
venember83
nagyúr
Hogy a fenébe fáj a feneketek a nyeregtől?
-
hoffman_
nagyúr
Köszi a részletes leírást
Igen, fontos a bringa külseje, de a hancúrlécem fontosabb, szeretném hosszútávon biztonságban tudni
Amúgy megnéztem, a barátom bringáján se mutat túl szépen, mert az is egy régi outi, de XC bicón jól mutat. A "bepisilés" veszélye nem fenyeget, esőben nem fogom használni soha, legfeljebb ha hazafele kap el, de azt a kicsit kibírom. Télre még kell valami opció majd akkor, ha ilyen lyukas nyergem lesz végül, de akkor úgysem tervezek végig bringával járni, a hideg nem lesz gond, de az első hó és latyak engem bkv-ra fog kényszeríteni, én nyápic vagyok
A Speci nyergeit is nézegettem, jók azok is, de nem sűrű jelenség.
A sejhajom fájni fog ja, ezzel ha nem is számoltam még, de igazából elkönyvelhetem, Csepel nyereg ide, drága nyereg oda. Mire lesz 12 ezrem nyeregre, addigra nagyjából pont meg fogom szokni a Csepelet szerintem. Majd elválik.
-
8zabi
őstag
Ma vettem új láncot és mivel 116 szemes volt mondtam az eladónak, hogy legyen szíves kivenni belőle kettőt, mert a mostani gyári 114-es. Sajnos valamiért sikerült hármat kivennie. Lehet problémám belőle ha így használom amíg visszajutok a boltba? Nincs itthon láncbontó.
-
szki
őstag
válasz
rétisün #18205 üzenetére
Áááá. A hátszéllel csak lazán vitorláztam. Köhögős megfázásom van, és nem erőltetem a tüdőmet
Szombat-vasárnapra tervezek egy 50+180-as csomagos túrát. Részben vonatozva, mert nagyon bejött múltkor ez a vonatos téma Pécs-Nagykanizsa között. A bicajjal egyazon kocsiban utaztam kényelmes fotelszerű székben. Míg a bicajt egy a célra rendszeresített csőhöz erősíthettem. Az egész kocsi az enyém volt. Kellemes illat lengte be a teret, mert frankón kiteregettem a bicajos ruháimat száradni -
amargo
addikt
válasz
ludsimon #18199 üzenetére
Cube esetén még meglehetne oldani a dolgot - lenne hova rakni -, de részemről, akkor sem tetszik.
Szerk:
rétisün pedig le írta, miért nem lehet sok helyen használni, tovább valakinek tag van ott vagy teszem az ejtett a vázcső, stb.Nekem nem zörög vagy már nem emlékszem rá
-
válasz
Doki-HUN1978 #18207 üzenetére
(#18198) Motaba78:
én szfváron vettem 1499Ft-ért, de most bringa ülések, kesztyűk is vannak. -
válasz
fpeter07 #18194 üzenetére
Mivel műanyag a bele, én fogok ragasztani bele (
) valami vékony filc réteget. Bele
Na. Váztatyón gondolkodtam én is, de az már sok. Ez 3.5ért megérte, mivel a nyeregre nem tudtam rátenni a műanyag részegységet, felkötöztem... de nagyon. Ez nem fog mozogni az életében sem többet. Zsepivel nem tömögetem, max egy kis darab "rongyot" beteszek mellé, sose lehet tudni (értsd budipapír.)Jó ez
-
ludsimon
veterán
válasz
Doki-HUN1978 #18207 üzenetére
-
rétisün
veterán
nekem se hiányzott a tegnapi után (pedig akkor alig kaptam szembe) úgyhogy ki is hagytam a mai napot. péntekre remélem már csillapodik, mert mióta elolvadt a hó, egyfolytában széllelküzdős bringázásaim voltak.
neked hazafelé már jó volt a szél. meg is nézem mindjárt, biztos toltál egy 30-as átlagot
(majd ha bejön az endo oldala
)
-
ludsimon
veterán
Ez az ötlet ma délben jutott munka közben eszembe.
Meg kéne csinálni, tök fasza.
Neonzöldben nagyon királyul nézne ki.
Vagy aranyszínű se rossz. -
szki
őstag
válasz
rétisün #18200 üzenetére
Igen, ez a probléma nekem is nyáron. A 2. kulacs viszont szerelhető a nyeregcsőre nyeregtáska helyett
Ma megküzdöttem az északi széllel, és nem hiányzott
Hiába volt +14 c fok... Nem mondhatni, hogy rajzottak volna a bicajosok. Csak egyetlen outis jött szembe Bakon, amikor én már hátszéllel vitorláztam hazafelé.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Monitor hiba topik
- iPhone topik
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest