Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Doki-HUN1978
senior tag
-
Doki-HUN1978
senior tag
Azért én nem gondolom, hogy annyira rossz lenne ez a bringa
Én simán megvenném.
Azért nem értem az álláspontodat, mivel az összes alkatrész ami ezen a kerékpáron van, fent van még tucatnyi kerékpáron is. Egyedül a váz, ami különbözik a többitől, de gondolom azok is 5-6 üzemben készülnek a Földön, márkától függetlenül.
-
Doki-HUN1978
senior tag
Pusztán kíváncsi vagyok a véleményedre. A fórum gyakorlatilag arról szól, hogy megosztjuk egymással a tapasztalatainkat ill. segítünk egymásnak.
Nem akarok semmit rád erőltetni, pusztán nem látom a valóság alapját az állításodnak és szeretném tudni az érveidet, ami jelen pillanatban elég gyenge lábakon áll...
Szerk: Ha állítasz valamit, illik tényekkel ill. tapasztalatokkal megindokolni annak helyességét amiatt, hogy valótlan állításokkal ne vezessünk félre másokat, akik esetleg annyira nem "szakértők" a témában.
Most azt látom, hogy "menekülsz" az egyenes válaszadás alól, mivel nem igazán tudod mit is írj erre. -
Doki-HUN1978
senior tag
"Igazad van. Akkor biztos jobban fog járni egy Budapesten kínai alkatrészekből betanított munkások által összerakott Gepidával.
"
Ezt gondoltam okoskodásnak...
Te nem így érzed?Te az alapján vetted a kerékpárod, hogy hol rakják össze?!
Nem láttam erre vonatkozó kérdést az elmúlt néhány hétben tőled...Olyat viszont annál inkább, hogy "Milyet vegyek? Melyiket vegyem? Ajánlanátok valamit?"
Én nagy ívben leszarom, hol szerelték össze a kerékpárom és az alapján meg pláne nem ajánlok senkinek semmit, mivel nem szempont.
Sőt fogalmam sincs róla... -
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
Bati0501 #49800 üzenetére
Arra figyeljetek, hogy ne lánckenő spray-ket vegyetek, azok szvsz nem annyira hatékonyak.
Múltkor ráfújtam az ujjamra, hogy megvizsgáljam a kenőképességét, de az nem nagyon volt neki.
Egy kicsit ragadós réteg keletkezett az ujjamon, de nem volt síkos. Elképzelni nem tudom, hogy az hogy keni a láncot.Zsírspray a cucc, nem lánckenő spray!
-
Doki-HUN1978
senior tag
Nem történt semmi.
Igazából itt a hazai pálya miatt (is) tudtam küldeni lefelé.
Lehetséges, hogy én is óvatosabban megyek ismeretlen lejtőn.Az élmezőnytől -sajnos- magam is igen messze vagyok...
Szerk: Apropó, láttam tegnap egy bambusz vázas montit. Nagyon mutatós volt. Tetszett.
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
venember83 #49577 üzenetére
A "hülyegyerekek" nem kerültek szóba...
(#49581) dqdb: Történetesen a hegymenet nem tartozik a gyengéim közé.
Erre azért had meséljem el, hogy volt egy angol srác, aki az elején küldte mint a gép, a következő hegyre meg úgy tolta fel a bringát...(szegény nem tudta mire vállalkozik)
Az első hegyre valóban előbb felért -többek között nálam is- aztán a végére adtam neki 25 percet.
-
Doki-HUN1978
senior tag
Én is a "gyerek" kört nyomtam tegnap, mégsem érzem degradálónak vagy sértőnek a kijelentést. Inkább viccesnek találtam és nevettem rajta egyet.
A gyengébb downhill-eseket meg nem fikázom, pedig tegnap majdnem ráugrattam az egyikre a lefelé menetkor. (szegény meglepődött biztos...)
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
Mewryck #49163 üzenetére
Ha egy fék nem fog elég hatékonyan az attól van, hogy megég a felülete a túlzott igénybevételtől, nem pedig az általad leírtak miatt. Az égett réteg lecsiszolása után újra használható lesz a betét.
A másik eset -ahogy írtad is-, mikor teljesen elkopik a ferodol réteg a fémről és fém a fémmel érintkezik. Itt cserélni kell minimum a betétet, de ezt jobb meg nem várni.
A csikorgás teljesen független a betét állapotától.A csikorgás azért van, mert a ferodolba fém részecskéket kevernek, hogy kopásállóbb legyen és fékezésnél a tárcsával érintkezve elkezd "rezonálni" a betét.
Ez autóknál éppúgy jelen van mint a kerékpároknál.
Főleg az olcsóbb, keményebb betétekre jellemző. -
Doki-HUN1978
senior tag
Igen, úgy gondoltam, hogy kormány lock-os. Láttam a bowdenjét...
Annyiért ajándék volt.
Akarod mondani: "nyerget"!
(#48958) SOAD19: Az a baj, ha hozzáérnek egymáshoz, nem csak a bowdenházat/fékcsövet dörzsöli ki a váz, hanem a cső is leszedi a festéket a vázról.
Legjobb, ha nem is érintkezik a bowden, vagy fékcső a vázzal, ahol mozdulnak egymáson.Én odakötözőztem egy másik bowdenhez.
-
Doki-HUN1978
senior tag
Baró kis bringa ez.
Jól látom, hogy lock-os a tag is?
Mennyiért sikerült megvenned?A bowdent próbáld meg úgy elvezetni, hogy ne érjen hozzá a vázhoz, különben ki fogják dörzsölni egymást!
Ha egy hosszabb bowden házat tetetsz/teszel rá, akkor el lehet vezetni talán, ez így hosszú távon nem az igazi.
Esetleg gyorskötözővel rögzítsd oda a fékcsőhöz, akkor talán messze lesz a váztól! -
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
SOAD19 #48822 üzenetére
A Mavic a nagyobb név.
A 90-es években fényévnyi diffi volt egy márkás és egy noname utcai cipő között.
Mostanra ez a differencia némileg csökkent. (a márkásak többnyire gagyibbak lettek, a noname-ek pedig jobb minőségűek)
Ha van lehetőséged rá, próbáld fel mindkettőt és máris választ kapsz a kérdésedre!(#48840) beci: Látom megszületett a döntés?!
Várjuk a tapasztalataidat!
-
Doki-HUN1978
senior tag
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
MZsoltee #48503 üzenetére
Uram!
Az 1.hsz elolvasásával erre simán választ kapsz és még egyéb más kérdésedre is.
(#48499) xylevi: 163cm-hez szvsz. ne nézegess 18'-os vázakat! Azok nagyok lesznek neki.
Olvassátok azt az 1hsz-t, elég sok mindenre választ kaptok benne, többek között az ilyen kérdésekre is.
Nem is kell lapozgatni, csak 1 kattintás az egész...
-
Doki-HUN1978
senior tag
Ha pl. 400000-ért veszel a boltban egy bringát, az bizonyosan kevesebbe fog kerülni, mint ha Te magad rakod össze ugyanazokból az alkatrészekből.
Ha nem hiszed, próbáld ki virtuálisan!
"Az építettek azon túl hogy egyediek és drágábbak, sokszor minden porcikájukban erősebbek a készen vett társaiknál"
Mitől lenne erősebb, hiszen ugyanazt az alkatrészt teszed bele?!Az összerakásnál annak van ára, hogy az megy bele a vázba amit Te szeretnél, nem az amit a gyárban kitalálnak.
"Állat biztos nem leszek, nem baj az ha a technika túl mutat a képességeimen. 6 évig toltam GSXR1000-rel 47000km-t belepakolva."
Hogy még életben vagy, az is bizonyíték arra, hogy a mocid többet tudott nálad...
(persze a világon nem sok ember tudja elmondani magáról ennek az ellenkezőjét, azok közül aki még életben van) -
Doki-HUN1978
senior tag
Az, hogy valami mennyiért lett összerakva, ne legyen támpont! Az csak egy dolog. Ha egy kerékpárt magad raksz össze alkatrészeiből, minimum 2x-es áron tudod megtenni ahhoz képest, mintha bemennél a boltba és megvennéd készen ugyanazt.
Erősen állapotfüggő.
Nézheted az XT-t, ha 1000 km múlva cserélheted a rendszert, mert el van használva.
Egy róka nagyságrendekkel jobb egy Toránál.Fékrendszert 30000 Ft környékétől tudsz venni.
A haveromnak eddig egy bulls vázas kerékpárja volt full xt-vel, rebával elöl. Tökéletesen megfelelt (volna) neki a
bringa, de idén vett egy karbon vázas, xt-s, rókás fully-t. Versenyzőknek való kerékpár szinte.
Nem nagyon értettem a cserét, de az ő dolga...Nekem csak egy régi négyszögtengelyes Konám van deore-val,meg egy régi Marzocchi-val, de 25km-en tavaly 5 percet adtam neki és valószínűleg az idén is legalább annyit fogok.
Ezzel nem nagyképűzni szerettem volna, csak rávilágítani, hogy a Te igényeidet és képességeidet valószínűleg -az ide általad belinkelt kerékpárok mindegyike- felül fogja múlni. -
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
---Lasali--- #48343 üzenetére
Te jó ég! Vajon mennyire járhatott alatta a gép?!
Szerk:
Erről azok az emberek (elsősorban hölgyek) jutnak eszembe, akik addig mennek az autójukkal, amíg jár a motor, vagy amíg forog a kerék. -
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
Revolit #48336 üzenetére
Én trekking kerékpárral nem annyira erőltetném a budai hegyekben való menetet.
Azok enyhe terepre valók. A csapatós erdei, köves utakat annyira nem szeretik, nem azokra vannak tervezve.
Ha ilyen terveid vannak, ne trekkingeket nézegess, hanem xc bringákat!
Nézz használtat, az új kerékpároknak ebben az ár tartományban igen gyengécske a felszereltségük.
Használtban inkább kifoghatsz egy-két valamirevaló darabot.Itt van mindjárt egy egész pofás darab.
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
mickemoto #48328 üzenetére
Két hete nekem is volt egy meleg helyzetem.
Kb. itt jöttem hazafelé, amikor egy autó haladt a belső sávban kb. 50-nel, majd egy Avensis-szel egy gyökér úgy elment köztünk kb. 65-tel, hogy totál egymás mellett voltunk 3-an a 2 sávos úton.
Úgy 10-20cm-re lehetett a tükre a kormányomtól. Mire felfogtam, hogy ez milyen közel volt, az avensis-es már 20m-re járt tőlem.
Hirtelen felszökött az adrenalin bennem, gondoltam utánahajtok és ha szerencsém van megfogja a lámpa, vagy a körforgalom, de nem tudtam volna higgadtan kezelni a dolgot, ezért inkább folytattam otthon a mérgelődést.
Nem volt túl jó érzés mondhatom. -
Doki-HUN1978
senior tag
Nem tudom milyen felszereltsége van a kerékpárodnak...
Ha adsz egy linket amin látszik a felszereltsége, össze tudjuk őket hasonlítani.
Én csak olyan linkeket találtam, ahol nem írják le rendesen a gyári felszereltséget.(#48124) ---Lasali--- : Suntour Raidon-nal van esetleg valami tapasztalatod?
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
Mathematics #48092 üzenetére
Az anyagnak igazából a váz súlyánál van jelentősége.
Megvan mindegyiknek az előnye és a hátránya.Az acél tartósabb, jobban abszolválja hosszú távon a fizikai igénybevételt, ellenben nehezebb mint alu társai.
A trekking vázak inkább vannak aszfaltra tervezve mint kemény terepre. Ellenben enyhe terepre is használhatóak.
(#48093) lajbi101: Ha valóban új érdemes rápillantani élőben.
(#48094) Intercreptor: Az attól függ milyen értékű kerékpárt lakatolsz vele és mennyi ideig hagyod magára, ill. hol.
Ha nem túl nagy értékű a bringád, viszonylagos biztonságban tudhatod. -
Doki-HUN1978
senior tag
Nem túl sok az info.
Egy slx-et látunk hátul (az nem rossz), a többi alkatrészét nem nagyon tudom beazonosítani, de nem lehetnek nagyon minőségiek. (acél becsúszó a telónál)
Várd meg a többieket is, hátha tudnak segíteni az azonosításban!
Szvsz. első ránézésre nem kevés érte ez az ár.(#48067) beci: Ez már egy kellemesebb bringa, minőségibb alkatrészekkel. Bár az ár itt sem túl alacsony...
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
Szakbarbár #48058 üzenetére
Mi is halandók vagyunk...
Lesz itt az is.
De sok hasonló van az ország több pontján.
Szinte minden héten tudsz menni ha van pénzed, meg kedved...Amit linkeltem, az történetesen ingyenes.
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
venember83 #48035 üzenetére
Raidon-t próbáltad már venember?
Eddig a suntour fel sem merült bennem mint alternatíva... (az árát nézve elég baráti, főleg ha a minősége is jó)
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
venember83 #48022 üzenetére
+1
-
Doki-HUN1978
senior tag
Csak a példa kedvéért:
Egy bringára rábökünk, hogy az jó vétel szerintünk. Te elmész és jóhiszeműen megveszed mondjuk 120 000-ért. Majd a szervizben adnak egy 90000-es ajánlatot egy hajtás cserére, mert el van használva. Anyáink meg nem tudják abbahagyni a csuklást + mi leszünk a genyók, mert ilyen bringára rábeszéltünk...14000-ért vettem képről kerékpárt, mert abban nem láttam nagy kockázatot, de 10x ennyiért már nem mernék és neked sem ajánlanék ebből kifolyólag szívesen.
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
zoo8800 #48015 üzenetére
Bocs, azt hittem erről van szó.
(#48014) zack : Ha ennyire vágod a pitét, miért kérdezel minket?!
Hogy neked mi mennyit ér meg abban nem adhatunk tanácsot, azt neked kell eldönteni!
Képről nem egyszerű tanácsot adni.
Egy kerékpárt személyesen kell megnézni, kipróbálni, nem képről vásárolni! -
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
zoo8800 #48012 üzenetére
A Meridát?! Százezer azért a kerékpárért eléggé fény ár. Igazából egyik alkatrésze sem üti meg azt a lécet, ami indokolttá tenné az árát!
Ha nem értesz annyira hozzá, legalább ne adj tanácsot kérlek!
A fully viszont annyira nem tűnik rossznak, de látni kell közelről!
(azt látjuk, hogy nem aszfalt-bringa...) -
Doki-HUN1978
senior tag
Ez nem rossz:
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
mert_csokis #47657 üzenetére
Az attól függ mennyit szeretnéd használni a bringát és milyen célra?
Én valószínűleg a helyedben a jó váz és egyebek mellet döntenék egy gyengébb telóval, amit később kicserélhetsz.
Egy használt már valamire való első telót 30000 Ft körül tudsz venni.
Ha nem akarsz a későbbiekben költeni rá, akkor vegyél teleszkóp nélkülit!
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
Stauffenberg #47627 üzenetére
A múltkor -azt hiszem Lasali- linkelt egy videót amiben a 20-25000 Ft-os -jelenleg legbiztonságosabbnak titulált- abus bordot 2mp alatt nyitja a gyerek.
Innentől kezdve annyira nem érdemes tépelődni a témán szvsz.
Szerk: Meg is van.
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
Cyberpunk #47606 üzenetére
Azért azzal a "normálissal" nem tudok teljes mértékben azonosulni, hiszen a furgon sofőrje arra várt, hogy az előtte álló autó betolasson a parkolóba.
A bringás srác tolakodott be a két autó közé.Az tény, hogy ez nem volt olyan mértékű szabálytalanság, vagy veszélyeztetés, amiért pofon járna.
(#47605) Stauffenberg: Én a 25000-es kerékpáromra vennék egy 2500-3000 Ft-os U-lakatot...
(#47607) lajbi101 : Nem 5x kell megkérdezni valamit.
Elég egyszer is, ha tudunk segítünk, ha nem tudunk, kérdezd meg más fórumokon! -
Doki-HUN1978
senior tag
Sajnos így van.
Rengeteg a f..kalap kerékpáros is.
Majdnem minden reggel a jobb oldali zebrától szokott jönni egy kerékpáros hölgy. (ahol a megállni tilos tábla van)
A gyalogosokkal együtt elindul , majd anélkül, hogy körülnézne rámegy az egyenesen haladó egyetlen sávra, úgy hogy közben a háta mögül jönnek ugye az autók!
Ha egy teherautó, vagy busz jön és nem tud megállni, simán kivasalja a "drágát".
Sokszor én félek helyette, ahogy bevág.Már gondoltam, hogy rászólok, de reggelente nem vagyok még elég agresszív.
Az ilyen eseteknél megértem az autóban hajukat tépő sofőröket.
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
madmike #47562 üzenetére
Tegnap nálunk is volt egy kis affér. Hárman tekertünk, az egyik kerékpáros+gyalogátkelőnél kb.150m-re jött egy autó, úgy 70-nel, mi átmentünk az átkelőn, a "hokis" haverom még intett is, hogy "köszi".
Erre a fater kiszól, hogy látjuk-e a táblát, mert neki van elsőbbsége?!
A nagyobb darab haverom leállt vele vitatkozni, addig én is visszagurultam.
Erre visszajött a "hokis" haverom is, aki mellesleg boxolgat is - mellesleg teljesen jámbor természet- és idegbeteg fejjel megy az ember felé olyan szavakat ordibálva, amit ide nem igazán ildomos leírnom.Ember nyomott egy kövéret, aztán ott sem volt. Én meg csodálkozva néztem a haveromra, hogy "te ilyet is tudsz"?!
Nagyon türelmetlenek az emberek....Kérdezem én: Ha fékezni nincs ideje, akkor vitatkozni van?!
(#47574) Criton: Erre mondják, hogy: "No comment"!
-
Doki-HUN1978
senior tag
Üdv itt cuko!
Nos, ha csak a gumikat kell rajta cserélni és kerékpáros edzéseket nem szeretnél a későbbiekben, úgy nincs értelme cserélned a kerékpárt. Normális, betonra való külsőt lehet venni 3000 Ft/db-tól.
Ellenkező esetben (ha többet használnád a bringát és hosszabb távokra is és 20-30 ezer ft-nál többet nem szánsz rá) akkor vegyél egy használt merev vázas kerékpárt teleszkópok nélkül.
Annyiért olyanokat érdemes nézegetni a minőségük miatt.
(#47532) Stauffenberg
Mesterkulccsal elvisznek mindent...
-
Doki-HUN1978
senior tag
-
Doki-HUN1978
senior tag
Az előzmény:
Gyerekkorom óta szívritmus zavarom volt és gyógyszert szedtem. Januárban csináltak egy beavatkozást, ahol is elégették a szívben a ritmuszavarért felelős ideget. Azóta nem kellett volna szedjem a gyógyszert, de szedtem még negyednyi adagban, mert a szervezet a gyógyszer hiányára szapora szívveréssel reagál. Lassan kellett leszoktassam magam.
Nos, voltam a dokimnál, aki azt mondta, hogy hagyjam el teljesen, mert az már semmi amit szedek. A kerékpározást támogatta.Gyógyszerrel sehogy nem tudtam 180 fölé vinni a pulzusom. Az volt a maximum.
Tegnap tekertem először gyógyszer nélkül és egy kicsit megijedtem, mert egy kb. 15m magas dombra -ami kb. 120m hosszú- lehetett, kb. 75%-os erőfeszítéssel tekertem fel kiállva és 182-nél volt a pulzusom a domb tetején.
Nem is nagyon mertem keményen tolni, mivel szerintem 200-ra fel tudnám tornászni a pulzusom, amit kicsit soknak találok 35 éves létemre.
A dokim azt mondta jobban fogom bírni a bringázást,de most inkább érzem az ellenkezőjét.Van itt valaki akinek az átlagnál magasabb a max. pulzusa?
-
Doki-HUN1978
senior tag
Jó is az az elektromos váltó...
-
Doki-HUN1978
senior tag
Helyes!
Bőven szint?! Még ha alföldi gyerek lennél, nem furcsállanám ezt a mondatot, de nem vagy az.
Nem szeretet az emelkedőket?Nálunk a 34km alatt lesz csaknem annyi, de mi eztet szeressük.
(#47143) deicide: Tavaly Shimano feliratú szalagok voltak, táblákat nem láttam...
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest