Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Körvonalazódnak a Lenovo új kompakt táblagépének tulajdonságai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
válasz
Misály #48458 üzenetére
1993 ban már indultam Cross Country országos bajnokságon. Ekkor 13 éves voltam és egy GT karakoram mtb-om volt full LX szettel és marzocchi XC 400-as olajpatronos villával. (Nem voltam ennyire gazdag, elkényeztetett ficsúr, csak egy komoly síbalesetből való felépülés után a biztosító elég jó pénzt fizetett és majdnem fedezte a bringa árát.) Akkor még, úgy ahogy nem rég egy előttem szóló talán itt mondta, még v fék sem volt csak kanti fék. Azóta folyamatosan jelen van az életemben a kerékpár és az egész fejlődése. Nem nyalom be a marketinget, tudom, hogy rengeteg dolog van amit hangzatosan előadnak, és bőven meg is kérik az árát, aztán a valóságban alig érzel valami különbséget. Minden évben fejleszteni is kell valamit, hogy eladható legyen az új cucc. Meg lehet nézni pl a shimano cuccokat. A 10-15 évvel ez előtti szettek jobbak voltak mint a maiak. Legalább is a váltás minden képen. (Shimnao Deore DX)
Én nem akarom a bb7-et és egyáltalán a mechanikus fékeket az egekbe magasztalni. Nyilván jobb egy hidraulikus, én is ezt vallom és ezt is használom jelenleg. Ha a mechanikus lenne a jobb akkor azt fejlesztenék tovább és azt használnák a profi gépeken is. Le is írtam a véleményem az adagolhatóságát illetően. De most a fék erőről volt szó, és abban a bb7 nagyon ott van. Ez tény. Iszonyatosan fog. Juicy 3-nál jelentősen erősebb. Ettől még nem mondom, hogy jobb fék ,de erősebben fog az biztos. Hiába akarod a lehetetlent megmagyarázni. Tapasztaltam.
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Minden, ami hőszivattyú
- Óra topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Asztalos klub
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Sata IDE külső belső átalakítók laptophoz vagy asztali géphez, USB Wifi stick
- HARDVERAPRÓ LEGERŐSEBB LAPTOPJA Új 0km es Garanciás asus rog strix scar 17,3 rtx 4080 ryzen 9 7945hx
- Train Sim World 5 - PC Játék, Steam kulcs - 65% OFF
- Egyedileg készített cockpit
- Sata III vezérlő 2 , 4 , 6 port , Sata III + IDE vezérlőkártya, PCI-e riser kártya
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest