- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Jancsi
aktív tag
válasz
ez_meg_emaz #15889 üzenetére
A csengő szerintem fontos, fel tudod hívni vele magadra a figyelmet ha meg akarsz valakit ellőzni, vagy ha úgy érzed, hogy nem vesznek észre pl. kitolatnak eléd. Vannak már egész apró típusok is, de hangra a reteró csengő a leghatásosabb.
Prizmát én azért tettem csak fel hogy kicsit feldobja az unalmas kerekeket, de ha neked nem jön be, akkor lehet olyan oldalfalú gumit venni amin fényvisszaverő sáv van. [link] Szerintem nem is néz ki rosszul, a követketző külsőm mindenbizonnyal ilyen lesz.
A lámpakonzolok nekem mindig fent vannak a gépen, a lámpákat viszont táskában viszem, nem akarom mindig leszedegetni ahányszor csak lelakatolom valahol a gépet.
Sokat megyek városban, sötétben is, eddig még sosem állítottak meg, igaz lámpa volt nálam és fényvisszaverző is bőséggel a biciklin.
Egy csengő többet gyorsít városba egy bringáson mint egy XTR szettvenember83
Az X-9-es nem az a váltó amit a szépségéért szeretünk, hanem az ami hiba nélkül működik már 3 éve, ilyen retekben is [link] Amúgy szerintem nem is olyan csúnya, hűvös eleganciával teszi a dolgát, bár lassan már retrónak számít. Csak most látom az új tényleg nem olyan szép, az enyém még majdnem teljesen ezüst.
Az enyém még így néz ki [link]
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest