- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Ez erősen OFF persze, de gyanítom ez erősen attól függ, hogy mivel kapcsolatban jössz rá, akár valami véletlen élmény kapcsán, hogy az érdekes. Ahhoz hogy lerajzolj valamit, rendesen meg kell nézni, hogy hogyan "működik" (pl. egy kutya lába), miből áll, mi milyen formájú. Ez (potenciálisan) érdekes, nem csak "kézügyesség".
-
miqlas
őstag
Szerintem azt akarta mondani (írni), hogy ha valakit érdekel a dolog és nem rettenetesen antitálentum, akkor sok gyakorlással el lehet érni egy egészen oké szintet, ahogyan zongorával, gitárral vagy más hangszerrel. Csak gyakorlás és akarat kérdése.
Több ismerõsöm is belekezdett a festés tanulásába, de aki kért kikérte a véleményemet rajzolás / festészet témában, mindenkinek elmondtam, hogy elõször rajzolni tanuljanak meg, aztán kezdjenek festeni. Egy kezem megtudom számolni, hányan fogadták meg és jutottak is valamire ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest