Új hozzászólás Aktív témák
-
Avast
tag
nézd meg a szoftverbázist.
Ha lletöltöd a progit még saját honlapja is van ott is írva van hogy full ingyen van......
Spy-bot ad-awre eggyiksem érdemes még csak említésre se.
Amúgy meg ha a program saját maga szemetelne minden keresésnél talált volna v-mit de csak a legelsőnél. talált. és ki is írtotta. amúgy én nem az ilyen oldalak alapján itélem meg mit használjak hanem saját tapasztalataimonb. Az ilyen oldalakon az avast se szerepel túl jól.
Megjegyzem a spbot kevesebb százalékot kapott....

[Szerkesztve] -
Avast
tag
''Spyware BeGone - Special Edition! v8.0 Free
Ingyenes kémprogram védelem és eltávolító Kémprogramok megkeresése, állandó védelem az ingyenes Spyware BeGone szolgáltatása. Adatbázis online frissíthető, a baloldali menükben, illetve fent találjuk a szolgáltatásokat? Ellenőrzés, blokkolások, Cookies ellenőrzés.''

A szoftver bázison van rajta. a linket nem engedi berakni keresse meg akit érdekel. .
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Avast
tag
Ennyí erővel neked sem kell leírni az én általam ajánlott progit. Én kipróbáltam első alkalommal talált is és meg is ölte.
(plusz angolul tudó barátom megnézte a honlapot és azt monta full ingyenes.)
''Amúgy meg ha az a baj hogy nem tetszett amit te javasoltál, akkor meg mond meg hogy az nem tetszik''
NEM! de gondolom én is beírhatom a tapasztalataimat még ha negatívak is. -
Avast
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest