- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottoka
őstag
Hát én nem tudom, én nem fogom használni. Egyrészt nem ingyenes.
Pontosabban az ingyenes végigment, és tényleg talált 39 problémát, de csak akkor távolítja el ha megveszed. Gyorsan elő is jön az ablak, név, cím adatok, visa kártya, 39 dolcsi, és már mehet is.
Viszont:
-talált ilyen adware-t : IgetNet
megnéztem a symantecnál, mi jellemző rá, ás van pár egyedi file, például a winstart001.exe és az update_com.dll. Rákeresve a total commanderrel sehol nem találni a gépen = hamis eredmény. [link]
- talált pár CWS hijackert
átfuttattam a spybotot, a spyware doctor-t és spyware terminator-t, és nem talált semmit, pedig mindegyik több ezer fajtáját ismeri, tehát valszeg ez is kamu.
Ez a progi szerintem egyike a több száz hasonlónak, ami csak arra játszik, hogy megijesztve a felhasználót lóvét zsebeljen be. Örüljünk hogy legalább nem keni össze a gépet ténylegesen, mert már olyannal is találkoztam.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Vírusirtó topic
- Hardcore café
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Facebook és Messenger
- Építő/felújító topik
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest