Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
azért még nyomj neki egy A-Squared Free-t: [link], hátha talál valamit. előző hozzászólásomban nem Ccleanert akartam írni, mivel annál van egy SOKKAL jobb ingyenes registry tisztító, a [WIse Registry Cleaner]. én Ccleaner-rel együtt használtam amíg az AMUST-ra nem találtam rá
-
Xelo
addikt
próbálj ki több szoftvert (pl A-Squared, Ad-Aware, Spybot), futtass vmi vírusirtót (ingyen ajánlom az Avast 4.8 Home Edisünt), és miután megbizonyosodtál abban hogy tiszta a géped, futtass vmi registry tisztítót. ha nem akarsz költeni akkor megteszi a Ccleaner, egyébként az Amust a "must"
[link] azért szeretem mert Vista 64bittel is kijön
-
Drizzt
nagyúr
Mostmár sikerült visszacsinálni működtethetőre a winXp-t, sikerül kinyírni a háttérből a kamu biztonsági üzenet hátteret. Viszont nem tudom visszaszerezni a fület, amin a hátteret át lehet állítani az asztal tulajdonságainál. Van esély visszacsinálni? Vagy inkább az adott partíciót format, s friss oprendszer, másnak nincs értelme?
Amúgy a [link] Spybot weboldal még mindig nem jön be nálam. Pedig pingelni tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest