Hirdetés
- IFA 2025: Véd, világít, vetít
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Üdv!
Spyware Doctort használok, konkrétan: Spyware Doctor v5. 0.5.258. Mióta fentvan folyamatosan, szépen frissíti magát. A gondom, hogy a progi ezt nem veszi észre, mert az adatbázisában szereplő számok sosem változnak...
Mit gondoltok, ez csak egy programhiba és a háttérben megvannak a frissítések?
Vagy feleslegesen tölti le mindig, hogyha a progi nem frissíti az adatbázisát? -
_stick_
őstag
válasz
zvaragabor #983 üzenetére
Most próbáltam, de még mindíg nem frissít. SSL Failed ezt írja ki. Tűzfal nem blokkolja. Közbe rájöttem, hogy a definicós fájlt le lehet tölteni a lavasoft honlapjáról.
Mod: bár, inkább nem mondok semmit, mert ez munkahelyi gép és lehet, hogy le van tiltva a server helye, ahonnan töltené. Megpróbálom otthon is.
[Szerkesztve] -
_stick_
őstag
Üdv!
Letöltöttem az Ad Aware 2007 FREE verzióját, de nem hajlandó frissíteni. A korábbi SE-hez le lehetett letölteni definíciós fájlokat. Az újabbhoz (legális úton) nem lehet? Vagy nállam van gebasz, hogy nem frissít?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest