Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Asztrofotózás
- Milyen monitort vegyek?
- Beelink ME Mini
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyomman
aktív tag
válasz
attyspocak #920 üzenetére
Ilyen szerveres dolog (O17) nekem is van, azt én se tudom kitörölni, nem az lesz veszted okozója, nem csak amiatt jönnek fel ilyen szarságok (vagy mik is pontosana tünetek?).
Nem muszáj reinstall ebként, el tod anélkül is azt tünetni. Abként meg nekem pl. átírta valami magát rendesen a Windows Cd-jére, mert reinstallkor mindig vírusos a gépem (tehát nem biztos megoldás, az sem).AVG ANTISPYWARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Még azt köll kipróbálni!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cyberpunk 2077
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- BestBuy ruhás topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Cognac , Brandy
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest